Latest news

Lördagens lilla sammankomst var hemskt trevlig. Det var Emmelie, Magnus, Anna, Mikael, David och jag. Smörgåstårtan blev lika god som i torsdags, och tacos var ruskigt gott! Vill ha mer, tror jag ska äta det nån dag i veckan igen, eller senast till helgen. Jag fick en present med! En biljett till Ladies Night! Jag behöver inte gå själv heller, det är Emmelie, Anna, Hanna och någon till som skulle gå, jättekul att jag får följa med =) I Början på oktober är det, ska bli riktigt kul =)

Igår var jag och David på shoppingrunda. Började på Ekohallen, köpte ett ridspö, kattsand, kattgodis, ridvantar, disktrasor och rakblad. Vidare till Jula. Köpte mig ett regnställ för 149:- ! Bra pris för ett ställ, hoppas det är någotsånär dugligt. Nästa ställe; K-Rauta. Köpte kakel till David! Jag var ändå skyldig honom pengar, så jag stog för kalaset. Snart är köket klart, det kommer bli sååååå fint! Efter det åkte vi iaf upp till IKEA. Hittade lite smått och gott, lampor till både mig och David, David köpte tallrikar av olika modeller för 5:- st samt matchande muggar för 2:- st. Är det billigt så varför inte passa på, speciellt som han ju faktiskt behöver nytt. Annars så köpte jag... en lampa, en hylla till köket, och... ett sånt halkskydd att ha under mattor och... hmm.. tror det var nåt mer, men jag minns inte. David köpte nån lampa, och en del annat smått och gott. Sista stoppet blev ICA Maxi, fyndade kryddor för 10kr/st, och köpte lax till kvällens middag. Och lite annat. Brukar ofta bli "lite annat" när man är på Maxi. Men nu blev det nog inget direkt onödigt. Köpte schampo, hudkräm, plastpåsar, pärm, register och plastfickor. Bra att ha!

Det var väl det, typ. God mat igår, skön sömn inatt, gick bra i skolan idag.

Sen är det ju så med, syster kommer söderut! Hon och pojkvännen åker till sthlm på onsdag, och kommer till Jönköping på fredag, som det ser ut. Sedan stannar de här över helgen, och åker vidare till Arvika på onsdagen.
Ska bli trevligt att träffa lillasyster igen! Fål väl se vad vi hittar på =)

Well well, nu ska jag kolla klart på Söderkåkar - Brännvin och Fågelholkar. Så roligt! :-D

Tjing

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0