En kort tillbakablick

Det har ju nyss varit Alla Hjärtans Dag! Jag och David firade genom att besöka Jensens Böfhus. Sååå himla gott var det. Lite bilder:


Förrätt, huvudrätt och efterrätt. Guuuud så gott!


David - My special valentine, hihi :-)



Annars har det varit full fart de senaste dagarna. I fredags jobbade jag och Anne på Vissmålen och på kvällen var jag och David hemma och myste med film och tacos. På lördagen var det dags för släktträff nr 1 hos Davids farbror. Vi åt god mat (potatisgratäng, fläskfilé och sån där sås som jag inte kan stava till), fruktsallad till efterrätt. Sedan åkte vi till kyrkogården och "grattade" Davids farmor på 100-årsdagen. Sen åkte vi tillbaka och det bjöds på tårta. För min del var det dock stopp, jag var redan proppmätt. Kvällen blev en lugn historia, fast jag kommer inte ihåg vad vi gjorde. Vi sov säkert.. :-)
Igår var det släktträff nr 2. Vi var hos Davids mormor på söndagsmiddag. Det var nån kött-grej och potatis och hemmagjord glass till efterrätt. Gott det med. Davids kusiner var där med sina hundar, en amstaff-korsning på 1 år och en amstaff-valp. Såå vackra, men den äldre hunden var lite... jo den var nog en aning aggresiv. Inte hela tiden, större delen av tiden var den jättego, men hur kul är det med en hund som helt plötsligt gör utfall mot folk? Inte så kul... Men de var iaf vackra.

Imorn börjar jag alltså jobba kl 8... Måste åka hemifrån 7.20. Vissmålen är inte långt härifrån, men det är väl ett par km från busshållplatsen till stallet. Dubbel motion imorn då, haha. Nåja, ska man orka så är det verkligen dags för sängen nu.

Natti natti folk och möss

Kommentarer
Postat av: Eva

Åh, vilken härlig Valentinesmiddag!!! Blir hungrig! Har hämtat ut Bylund-biljetten i dag!! =oD
KRAM!

2008-02-18 @ 22:38:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0