Torsten är en tjej!

Fast inte på riktigt. Jag och syrran skämtade om att jag var tvungen att ha den rubriken på min nästa blogg eftersom vi trodde att kattungen som för tillfället heter Torsten, var en tjej. Men när vi tittade efter lite senare så såg vi ju faktiskt att Torsten är en kille. Fast det hade varit rätt kul med en tjejkatt som heter Torsten.

LIA:n på fritids går bra! Idag har jag varit ledig och fixat med lite smått och gott. Kopierat lite papper, hälsat på min gamla arbetsplats Arkivservice, strosat runt i Birsta för mig själv och sedan skjutsat ungdomarna för stohandling på ICA Maxi. Och nu sitter jag alltså här. Sitter och surrar lite med nån kille på modos forum, trevligt med lite sällskap så här på kvällskvisten. Ja, jag vet att det är natt, och jag ska strax sova.

Imorn är det dags att se Jan Bylund på Casinot! Guuuud så kul det ska bli. Och guuud så jag hoppas att Emma kommer att komma in... Lite trassel med leg nämligen.. Men hon har varit där förut, så det kan eventuellt lösa sig. Hoppas hoppas hoppas, vi har ju biljetter och allt. Jag, syster, mor och moster ska dit. Har längtat länge, ska verkligen bli kul!

Har funderat lite mer på detta med PartyLite. Tycker fortfarande att det verkar kul och intressant.. Fast funderar på om det egentligen är nåt för mig. Jag kanske ska nöja mig med att vara värdinna och få lite gratisshopping ;-) Nej, det kräver nog mer fundering. Kommer nog gå på nåt fler party när jag är här uppe, men jag tänker inte bestämma mig för om jag ska sälja eller inte innan jag åker hem igen. Lyckade impulsbeslut är inte min starka sida.

Apropå impulsbeslut så ville jag köpa en ny ridhjälm idag. Hittade en på Hööks för 299:- vilket faktiskt är billigt, och jag har haft min nuvarande hjälm i sisådär 100 år. Nåja, åtminstone 6-7 år. Dags för ett byte tycker jag nog! Men, jag motstod köpimpulsen! Dutti. Kanske köper den på fredag istället.. haha :-)

Apropå ingenting så är jag sugen på att gå på hockey nästa helg när modo möter skellefteå. Sista matchen innan slutspelet. Människan jag pratar (pratade? mh.se verkar ha tagit helg nu) med tycker att jag ska maila upp till klubben, säga vem jag är och fråga om jag kan få biljett/biljetter. Jag är nog för feg för att fråga en sån sak dock. Känns.. oförskämt. Nåja, får väl se. Troligtvis mailar jag inte. Ska jag på hockey så blir det nog med köpta biljetter. Fast David är ju här den helgen med, så jag har inget emot att hitta på nåt här hemma annars heller.. :-)

Herregud, nu måste jag verkligen sova. Är inte trött, men blir väl förhoppnignsvis när jag lägger mig. Måste flytta på en hög kattungar först innan jag kan bädda. Kattungarna som numera är 4 till antalet istället för 6. En åkte i .. måndags var det nog kanske, ja, och en åkte idag. Fyra kvar nu då, Torsten, Sture, Killen och Tjejen. Vi ska ha femkant inatt. Mysigt att sova med kattungar även fast jag har klösmärken fulla armarna och händerna.. Men det är det värt :-)

Godnatt people, bättre sent än aldrig!!

Kommentarer
Postat av: joanna

jag kan följa med till övik hihi

2008-02-28 @ 21:47:19
Postat av: Kamilla

FÅ biljetter? Jo, tjenna. =) Du kan få köpa min till matchen nu på tisdag, dock... ;)

2008-02-29 @ 18:00:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0