Nyårsafton

Nytt år! Nu är det alltså 2008. Som vanligt lär det väl ta ett tag innan man vänjer sig. Men men. Inga nyårslöften avlagda, kommer ändå inte ihåg vad jag lovar så det känns lixom inte som nån mening.

Gårdagen var mkt trevlig! Vi var ett gäng som träffades på Jensens Böfhaus för en bit mat, och god mat var det dessutom. Räkcoctail till förrätt (bild 1), nån slags ryggbiff, tror jag det var, som varmrätt och chokladmousse (bild 4) till efterrätt... :-) Otroligt gott var det iaf, blir garanterat ett återbesök dit. På varja plats fanns även en smällkaramell som innehöll en papperskrona och ett danskt visdomsord (det är en dansk kedja). Emmelie, Anna och David passade väldigt bra i sina kronor ;-) (Bild 5+6)

När maten var uppäten begav vi oss hem till Micke och Anna, där spelade vi nån variant av TP med DVD-frågor! Riktigt kul var det, även om mitt lag blev ohjälpligt sist. Haha. Men vi fick faktiskt riktigt krånliga frågor med. Hemskt kul att spela spel iaf, jag är ju barnsligt förtjust i sällskapsspel, och här fanns det ju faktiskt frågor som man hade en chans att kunna :-P Inte bara 1800-talsfrågor ;-)

Tolvslaget firades med skumpa, precis som det ska vara. Kvällens enda nackdel (förutom överdosen av hårdrock... haha) var att jag knappt såg några fyrverkerier alls... =/ Nåja, får se fram emot sista april istället ;-)

Lite bilden från kvällen:


1. Förrätten
2. Emmelie, Anna och Magnus är väl dom som syns tror jag
3. En festlig öl


1. Chokladmoussen... Ohhh så gott det var
2. Emmelie och Anna i sina fina kronor :-)
3. David i fin krona och med en smälld smällkaramell


1. Älskling :-)
2. Laddar inför tolvslaget
3. GOTT NYTT ÅR!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hehe.. jag tror aldrig jag sett ett kort på david där han ser normal ut ;P

2008-01-02 @ 11:59:05
URL: http://twentysomething.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0