Hettan knäcker mig...

Jag vet att man inte ska gnälla på värmen, för vem vill ha regn? (Förutom alla bönder och lantbrukare förstås...) Men jag blir verkligen helt knäckt av denna värme. Man kommer ju lixom inte undan någonstans! Det är supervarmt i solen, där vägrar jag vara. I skuggan går det väl an, om det fläktar, vilket det inte riktigt gör nu. Inomhus? Vaarmt. Fast här inne finns ju faktiskt fläkten som David fick av mig förra sommaren. Vore kanske en idé att plocka fram den, det vore skönt.

Nationaldag idag då alltså... Kan inte påstå att det spelar någon större roll för mig. Jag har gjort mitt för idag, var uppe på Vissmålen och bedömde dressyren på Junitävlingarna. Fantastiskt duktiga ryttare har vi. Anne och jag var riktigt imponerade. Imorn är det terrängdelen (som jag inte har ngt att göra med) och på söndag har jag och Helen (ordföranden) hand om hoppningen.

Katterna är ute på balkongen just nu. Jag sitter inne och är skitnervös för att de ska få för sig att hoppa ner. Det är ju lixom ett antal meter ner då David bor på andra våningen + källaren ovan mark. Så, tredje våningen i princip. Jag vill kunna ha dem där ute, men hur kul är det att sitta och vara skitnervös så fort de ens tittar upp mot räcket? Det är smalt och gjort av aluminium eller nåt liknande, så de får troligtvis inget fäste om de skulle få för sig att leka äventyrare. Hua.

Imorgon kommer det en ny häst till Vissmålen, en häst som JAG hittat!! Filur heter den, en vallack på 1,68 eller ngt liknande. Den kommer väl troligtvis döpas om till Husqvarna Filur eftersom sponsringspengarna från Husqvarna gjort köpet möjligt, men det spelar ju ingen roll. Huvudsaken är att vi har ännu en häst! Dom droppar ju av en efter en nu... Först åkte Blomman och Jane, sedan åkte Mackan. Domingo var ju ute ur leken rätt länge pga skada innan han åkte tillbaka till sin ägare med. Fredag överlevde ju tyvärr inte sin sjukdom, utan vi var tvungen att ta bort henne... Våra reservdjur Brutus och Goliat åker tillbaka till Brandon idag tror jag det var (det var ju hos Brandon jag hade min praktik förra sommaren). På måndag åker jag, Anne och Maria ner till High Chaparall och lämnar vår andra lånehäst Junior (Jane kommer oxå därifrån) och i slutet på nästa vecka försvinner Indra och Isamelda. Fattar ni att vi bara har ett fåtal hästar kvar? Helt sjukt hur lite hästar vi kommer ha på ridlägrena... Nu har vi som tur är fått låna in ... Ja vad blir det nu då, Penny, Pottan, Mollie, Annes mammas häst och det kanske kommer ytterligare någon, men fatta att vår nya stjärna Filur verkligen behövs. Dessutom var det ju som sagt JAG som hittade honom ;-)

Weeell... Det var väl ungefär det jag hade att komma med just nu. Jag återkommer väl, om jag inte förgås i hettan. Tjing

---
Ja just det! Om någon är intresserad så kan det ibland dyka upp lite bilder på min sida på bilddagboken. Over and out.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0