Men det går ju inte...

Sitter och försöker skriva LIA-rapport. Det går inte direkt bra. Motivationen fattas och huvudet känns som om det vore fyllt med bomull. Så här sitter jag, skriver ner kanske 10 ord i minuten. De flesta raderas dessutom eftersom det låter som om det vore skrivet av någon som har huvudet fyllt med bomull.

Jag tror att jag har extra svårt att skriva för att vi är två personer som ska skriva rapport om samma ställe. Både och jag Lollo har varit på JFK, och därför är jag väl lite nervös för just den rapporten. Känns så lagom fånigt om jag skriver att något är helt okej och hon har 500 anledningar varför det strider mot alla djurhållningslagar i sverige. Nåja, jag överdriver lite, men ni fattar va? Så nu sitter jag mer eller mindre och väntar på att hon ska komma online. Tänkte om vi ska dejta nästa vecka och jobba igenom rapporterna och göra vårt arbete om Howard Gardner (som det för övrigt knappt finns nån fakta alls om... SUCK).

Modo leder förresten. Hoppas det håller i sig.

Småland kanske får norrländskt besök till helgen! Joanna och Mange funderar på att åka ner! Hoppas hoppas hoppas :-) Är så himla kul med besök hemifrån, men än så länge är det inte så många som vågat sig hit ;-) Nejdå, men hoppas verkligen att de tittar ner, vore kuuul! Inte för att jag vet vad vi ska göra... Men det löser sig väl alltid :-P Kanske kan dra med mig Joanna till JFK och kolla på lite nationell dressyr ;-) Tror det ska vara en fd Kovlands-häst med och tävla så det vore ju kul att se.

Tänk om det vore lika enkelt att skriva rapport som det är att blogga? Visserligen har jag varit rätt seg på bloggfronten på senaste tiden med... Så det kanske finns ett samband? Men idag har jag skrivit tre inlägg! Så det kanske är på väg att lossna? Vore skönt, jag har typ 3 rapporter att skriva på två veckor... Hum... Vilken TUR att jag inte skjuter upp allt till sista minuten.. Mummel mummel. Besök till helgen? Jaaaaaaaa mkt roligare än rapporter :-P

Kommentarer
Postat av: Magnus

Vi kommer la ner ska du se ;-)

2008-03-18 @ 13:10:04
URL: http://mangewalle.blogg.se
Postat av: Erika

Ja jag har hört! :-D Wunderbar!

2008-03-18 @ 13:19:48
URL: http://aliva.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0