När det snart är slut

Sundsvallsvistelsen har gått ruggigt fort den här gången. Beror väl på att jag faktiskt jobbat och inte bara suttit hemma. Som tur är har jag ju hunnit med annat med, men just nu känns det som att jag skulle behöva minst en vecka till för att hinna med resten av grejerna jag vill hinna med.

Fredag:
Träffa syrran och kattungarna! David ska oxå med
Tävla! Jag vill ju gärna.. Men samtidigt känns det som att det är så mkt annat så jag kanske borde avstå...?!
Umgås, David pratade om att det vankas BiteLine och det är ju inte fel... Lite illa för plånboken dock.

Lördag:
Åka till farmor
Äta middag på O'learys med David, Joanna o Mange (och kanske Madde, Emma och Jens? Har inte hört nåt mer) och kolla på hockeyn
Bowla med Joanna, Mange och David

Övrigt:
Jag vill träffa pappa! Och jag vill träffa Mamma och Leif i lugn och ro med. Mamma och Leif har jag väl iofs träffat eftersom jag bor här, men det har ju ändå inte blivit så mycket. Men framförallt pappa då.. Har inte träffat honom nåt alls känns det som.

Visst har jag väl hunnit med lite annat oxå. Träffat tjejerna, haft schlager"fest", kalasat, ätit kinamat med Joanna o Mange, bowlat, ridit, hälsat på farmot, umgåtts med syrran och lite med pappa med.. Shoppat med mor.. Och så har jag ju skrivit lite skolarbete med.

Nåja, det borde ju gå att pussla ihop det lite. Kanske hinner svänga förbi hos far på söndag förmiddag innan vi åker. Vet inte riktigt när på söndag vi åker, men det borde ju gå att fixa. Nu blir det dusch. Tjingeling

Kommentarer
Postat av: Magnus Waldemarsson

Tack för en schysst kväll :) o tack för din komentar i min sprillans nya bloggis ;-)

2008-03-08 @ 23:10:04
URL: http://mangewalle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0