Partaj ikväll!

Ikväll bär det iväg till Therese för lite schlagerpartaj! Vi ska beställa hem mat från Biteline, drick gott, kolla på schlagern och sedan blir det väl kanske utgång senare då :-) För min del blir det nyktert, känner inte för att slösa pengar på sprit just nu. Finns andra saker jag hellre vill ha, tex nya byxor, ridhjälm och skrivare. Jag är munter nog utan sprit!

David ska visst oxå partaja ikväll, det är 80-talsparty nere i Jönköping. Blir säkert kul det med! Fast det är ju synd att han jobbar tidigt imorn så han inte kan vara med på hela festen.. Fast känner jag honom rätt så blir det nog rätt sent ändå ;-) Men det ordnar sig nog.. :-) På onsdag kommer han upp, jag läängtar! Nog för att det mer känns som att han kommer upp för att träffa Mange än mig, men det gör väl detsamma.. ;-) Jag slipper åka hem själv iaf, det är ju en fördel :-)

Har tappat lusten för att vara med på dressyrtävlingen på fredag. Gillar verkligen inte att rida för henne jag red för idag... Hon får mig ALLTID att kännasom att jag inte kan rida, att allt jag gör är fel, och att hästen "mår dåligt" av min ridning. Jag vet att hon inte menar att det ska kännas så, men jag gillar inte henne, jag gillar inte hennes sätt att ha lektioner, och jag gillar inte hennes sätt rent allmänt. Tacka vet jag Lajla. Jag som hade sett fram emot att rida A1-an på fredag... Nu känner jag mig knappt mogen att rida C1:an utan "fusk" (spö, gummiband och annat som man inte får använda i dressyr). Va irriterad jag blir att en person kan få mig att så totalt tappa sugen! Hade varit mkt bättre om jag hade fått känslan av att "Jag ska minsann visa henne", men nej, det känns bara hopplöst och irriterande. Morr.

Nej, nu ska jag fokusera på kvällen! Måste få upp humöret och sluta tänka på dagens ridlektion. Ska strax göra mig klar och åka till Birsta med Therese innan det blir dags för festligheterna. Kanske shoppa lite? Måste iaf handla lite på Maxi innan vi är färdiga för partaj.

Nu ska jag spela Sims2 en kortis, sen göra mig färdig. Lugn o fin. Men jag börjar bli hungrig. Jag tar mig en banan. Tjing tjong och trevlig kväll

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0