Det är en aning dött...

Känner att jag VERKLIGEN tappat fart på bloggandet. Jag skyller på att jag har alldeles för mycket skolarbete, och att jobbet på Vissmålen tar för mycket tid. Sanningen däremot ligger väl nånstans mittemellan, jag skulle hinna blogga om jag verkligen ville, men inspirationen saknas. Känns som att det mest bara skulle bli samma samma om jag bloggade ofta "Idag var jag i skolan med hästarna, sen åkte jag till Vissmålen och skötte hästar, sen åkte jag hem och skrev en uppsats om hästar och barn". Jag vet att jag visserligen har både hästintresserade och icke-hästintresserade som läser bloggen, så jag skulle ju kunna skriva om caprilli, framdelsvändningar och förvänd sluta om jag ville. Fast det vill jag nog inte.

Idag kommer iaf en föreläsare från någonstans och ska utbilda oss i Säker hästverksamhet, eller nåt liknande. Ska bli intressant, sånt är alltid bra att ha sen när man ska ut i verkligheten.

Nu kom mina klasskompisar hit och tjuvtittar när jag skriver, men det bjuder jag på. Nåja. Slut på bloggande för denna gång. Kanske blir nån nån bloggmening till innan veckan är slut, om jag inte drunknar i skolarbete vill säga.

Tjillevippen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0