En snabb uppdatering

Det har varit en sjukt hektisk vecka. Vissa stunder känns det som att sammanbrottet är ruggigt nära. Eller ja, det VAR ruggigt nära, jag fick faktiskt ett mindre nervöst breakdown i onsdags innan ridprovet.

Veckan som gått:
Måndag: Pedagogik med fröken som aldrig någonsin är nöjd. Eftermiddagen gick till träning inför ridprovet, vilket innebar att vi först red en häst i dressyr i ca en timme, och därefter red vi en annan häst i hoppning, i ca en timme. Själv red jag Clemens i dressyr och Mowie (halvbror till Diana!) i hoppningen. Det gick inte särskillt bra i någon av disciplinerna. Men, jag överlevde ju. Därefter, ila ila till Vissmålen för min agility. Gick tillbaka till Huskvarna sen. Antar att jag var i någon typ av koma på kvällen, för jag minns inte om jag gjorde nåt speciellt.

Tisdag: Ptjaa... Träningsvärk som en påkörd kängru, ungefär. Kände mig mer eller mindre döende. Skolan var väl...Skola. Inget speciellt. Inget speciellt på kvällen heller, faktiskt, förutom att jag panikarbetade med ekonomiarbetet.

Onsdag: Typ längsta dagen någonsin... Närå, men Vi började 8:15, slutade vid 15:00. Jag och Anne satt dock och skrev på vårt Piaget-arbete (som vi ju kommer få skriva om senare... Grrrrr) innan det bar iväg till Vissmålen. Hela klassen skulle dit för att kolla på när Maria och Anne höll sina lektioner. Givande, men det blir en lång skoldag från 8:15 till 21:30.

Torsdag: Dagen D, typ. Ridprov. Jag var såååå himla nervös. Sammanbrottet kom vid frukost, när jag insåg att jag inte äger varesig stövlar eller chaps, och att detta var obligatoriskt för att få rida ridprovet. Som tur var fick jag bli ett undantag, våran ridlärare pratade med bedömaren och jag fick vara med ändå. Hallelulja. Nästa panik var att jag hade tagit med mig fel skor. David, världens bästa kille, kom i ilfart med mina andra skor. Sen var det inga mer sammanbrott. Ridrovet genomfördes, vi hoppade som tur var inte högre än 80, så jjag överlevde. Red Rocky och Clemens iaf.

-- Ahh, börjar bli stressad nu --

Fredag: Klassen på vissmålen för att titta på hästens exteriör och exteriöra avvikelser. Mycket intressant! Våra hästlärare Åsa och Therese är ju huuuur kul som helst :-) Sånna lärare skulle man haft fler av! Därefter, personalmöte. Anne darling skjutsade hem mig. På kvällskvisten dök Micke och Anna upp och grillpremiären blev avklarad.  Vi insåg att engångsgrill inte är the way to go.

Nej nu hinner jag faktiskt inte skriva mer. Måste skynda, ska vara på Vissmålen klockan 8 och ha Blåbärscup! Skitkul! Men måste äta frukost först och få upp gubben ur sängen.

Tjingeling people


-- Update --

Jo, jag klarade ju faktiskt ridprovet med... :-) så nu ska jag läsa instruktörsfördjupning!

Kommentarer
Postat av: Emma

Du har varit duktig i veckan som pallat all stress! Kanske något du skulle gett vika för för några år sen? Hoppas helgen blir bra nu, kram! :)

2008-05-10 @ 13:35:56
URL: http://twentysomething.webblogg.se
Postat av: Mor

Hektisk vecka förstår jag, men du fixade det ju! Vi har återvänt från storstaden nu, Footloose var helt suverän! Kram

2008-05-12 @ 07:30:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0