Knepiga människor...

Någon gång ibland ploppar det upp främmande människor på MSN som vill lägga till en. Idag dök det upp nån kille och jag accepterade. Hade inte mkt bättre för mig. Men vad är meningen med att lägga till folk på MSN om man inte är intresserad av att prata? Han lade alltså till mig på sin lista och sitter sen helt tyst. Det slutar med att jag sitter och drar ut ord ur honom. Varför? Don't know. Men alltså, vad är poängen? Om jag lägger till nån på min MSN sådär lite på chans (dvs att jag söker upp någon som jag lägger till utan att veta någon om personen) då försöker jag ju få den att prata med mig. Verkligen totalt meningslöst att lägga till någon som inte pratar.
Behöver jag nämna att han blev borttagen från min lista relativt omgående?

Nu ska jag ta en promenix bort till Rosen och spana lite. Sen ska jag hem och fixa lite mat. Kycklingen ligger och tinar just nu, så jag har ju lite tid på mig.Sen borde jag verkligen städa ikväll med. Det ser ut som sju svåra år här. Sen så är det verkligen på tiden att jag tar itu med examensarbetete med... Humm..

Kommentarer
Postat av: natalie

haha kanske vill ha mer kontaker på listan för att verka populär eller nåt XD

2008-05-16 @ 16:49:56
URL: http://capnsugar.blogg.se
Postat av: Lina

Det där har hänt mig också, och jag frågade faktiskt den senaste killen varför han la till mig och han var ärlig nog att säga att han samlade på kontakter...! Tur att det finns en funktion som blockerar & tar bort idioter. :)

2008-05-22 @ 10:32:16
URL: http://linasliv.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0