Men jag ÄR ju nöjd!

Suck. Sitter och tragglar med LIA-rapporten som ska skrivas om. Känns bara irriterande. Jag är ju nöjd med den! Jag har jämfört lite med andra i klassen och jag tycker faktiskt att min är rätt bra. Inte bara för att den är typ dubbelt så tjock som mångas, men jag tycker att jag fått med ganska mycket som är relevant för de frågeställnignarna vi hade. Jag vet inte ens vad som var fel på min rapport - egentligen. På förskole-rapporten hade jag en kommentar "Undvik personliga motiv" (ja, det kan jag hålla med om), på fritidsrapporten hade jag inte en enda kommentar. Hur ska man då veta vad som ska skrivas om? Jo, nu ska ju visserligen hela rapporten skrivas om, men ändå. Känns bara så himla meningslöst! Usch vad jag blir tjurig när jag håller på med skolarbete nu. Just nu känns det som att allt jag/vi gör är fel och måste göras om, och när vi väl gör om det så är det inte bra då heller. Det börjar kännas som att motivationen försvinner, jag behöver höra att det jag gör är bra! Inte allt jag gör förstås, men lite beröm skadar väl inte... Hur svårt kan det vara att ge positiv kritik nån gång ibland? Suck suck suck suck.

Snart ska jag åka upp till Vissmålen. Det är dags för Grönt kort-prov idag och jag ska hålla i visa-häst-för-hand-delen. Bättre det än lastningsdelen iaf! Får fortsätta med skit-lia-rapporten ikväll.

Gahh... går mest runt och är tjurig nu för tiden. Så himla irriterande! Som om jag hade konstant jäkla PMS eller nånting. Stackars David, jag är inte lätt att ha att göra med just nu. Är väl skolstressen som tar ut sin rätt... Eller nåt. Eller så har jag helt enkelt konstant PMS. Suck

Kommentarer
Postat av: Joanna

Jag tycker iaf att du är duktig, men jag förstår ju att ni vill höra det från lärarna! Det är väl en del i pedagogiken

2008-05-15 @ 20:37:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0