Dampkatter och annat.

Lagomt otippat så var jag vaken redan strax efter fem imorse. Passade på att visa att jag levde, och livstecken tillbaka. Livet är gott tänkte jag, och somnade om. En timme senare ungefär så ringde det. "Vill du följa med mig i lastbilen idag? Jag är i johannedalsrondellen nu." Hahaha braaaa med framförhållning. Men ja, kastade på mig kläder, borstade tänderna och gick ut. Då hade han redan varit på plats ett tag, inte för att jag är långsam, men den rondellen han var i när han ringde är lixom inte långt ifrån där jag bor.

Det har iaf blivit en hel del snurrande inom stan. Bort till skönsberg, lossa. Birsta, hämta släpet. Timrå, lasta och sen lossa på tre ställen. Sen upp till härnösand, lossa bredvid häktet (jag hjälpte till! How cool am I?) och sedan lasta på nåt pellets-ställe. Sen tillbaka till timrå, köpa macka på shell i sörberge (grymt goda mackor!), ställa släpet på schenker, åka till stöde, lasta, tillbaka till timrå, flytta lite grejer och lägga på några pallar, och sen var den tagen till ända. (Väldigt intressant va?) Hemma var jag strax efter 17, precis lagomt till Greys Anatomy, haha. (Viktigt att ha prioriteringarna i rätt ordning, höhö). Så det blev Greys och resterna av chiliconcarnen från igår. Trevligt det.

Mindre trevligt att katterna hade totaldamp när jag kom hem. Rejsade över heela lägenheten, rev ner ljuslyktor, härjade på varandra, drattade ut maten ur matskålen (vattenskålen klarade sig iaf, alltid nåt) och var allmänt illvilliga. Nu har de dock lugnat ner sig och ligger i varsin soffa och snarkar. Stabilt liv... =)

Ikväll blir det iaf bara slappt. Blir jag för uttråkad så blir det väl till att städa, imorn får jag middagsbesök så det är ju en fördel om det ser någorlunda presentabelt ut här hemma då... Blir trevligt det.. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0