Seg dag...

Jag har så sjukt tråkigt idag. Har inget speciellt att göra, förutom om typ en timme när pappas granne ska kolla bilen. Men det är ju ingen mening att jag åker än eftersom pappa fortfarande jobbar, och jag vet inte hur upptagen Stefan (grannen) är heller. Så istället sitter jag här och tråkar.

Har inte gjort så mkt vettigt alls idag. Tog en promenad imorse, var så fint väder. Annars har jag mest slöat. Pluggat, pysslat lite hemma, vattnat blommor och sånt där. Spelat lite guitarhero aerosmith. Sådär lagomt roligt bara, var väl inte riktigt på humör egentligen.

A ringde en sväng med, mest bara för att tala om att det kommer ett nytt guitarhero snart igen, och blablabla. Jag kommer inte riktigt ihåg vad han sa. Haha! Jag är inte så bra på muntlig information, dessutom känns det rätt inaktuellt med tanke på att jag ändå inte kommer ha råd att köpa nåt sånt spel på väääldigt länge. Så jag lyssnade väl kasnke inte så där jättebra heller... :P Fy skäms på mig.. =) Men ja, vi småpratade väl lite sådär, sen blev han jagad av jobbet så det var lika bra att sluta. Men det var ju trevligt att fördriva lite tid på en annars så lååååååångtråkig dag.

Om jag skriver riktigt riktigt långsamt, så borde jag kunna åka till pappa när inlägget är slut? Fast, jag har inte tålamod att skriva långsamt. Jag glömmer bort vad jag har tänkt skriva. Plus att jag egentligen inte har nåt vettigt att skriva.

När jag kom hem sen så ska jag dska och sedan ge mig i kast med matlagning. Mamma shoppade ju lite åt mig innan helgen, så jag har ju faktiskt mat hemma. Fast igår åt jag ju mitt livs värsta ravioli, smakade verkligen illa! Och ändå hade jag kryddat och grejat. Fast det var ju inte såsen som smakade pecka, det var själva "kuddarna" Fy fasen. Idag blir det champinjonsoppa.. :)

Nu skickade pappa sms och frågade om jag är på väg. Wierd. Men jaja, lika bra att åka då.
Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0