Var det bara fyra dagar sen sist?

Känns som att det var flera veckor sedan jag bloggade senast.

Den här veckan har varit lååååång. Därmed inte sagt att den har varit direkt dålig. Faktiskt. Den har varit helt okej! Jag har varit rätt harmonisk (för det mesta bör tilläggas), slappat, pysslat hemma (se bilden från Näsbergs Ikea-hem till höger), och mest bara tagit det lugnt. Ja, sökt jobb har jag ju gjort med, rätt så många. Känner mig nöjd med min insats. Nu är det bara att hoppas att nåt kommer ge resultat. Tveksamt, men drömma går ju?

Bland annat så sökte de folk på ComHems kundtjänst, och helt seriöst så tror jag att jag skulle kunna ha en chans där, tack vare att jag jobbat på Eniro och har referens därifrån. Men det finns en klar nackdel med ComHem... Det ligger i Härnösand. Är det värt att pendla så långt "bara" för ett jobb? Är ju ändå drygt 4 mil enkel resa, det blir mycket åkande. Och min bil är ju som bekant inte direkt bränslesnål... Men jaja, det är ju fortfarande bara ett tanke-problem, jag har ingen aning om jag har en chans. Den som lever får se.

Annars då?
Ja nedräkning på gång för lite av varje. Först och främst, eller ja, det är egentligen två saker samtidigt, fast den ena kan jag inte "njuta" av förrän på fredag. Men på torsdag då alltså, ELITSERIEPREMIÄR! Me and Joanna to Övik for sure! Längtar som fasen. Och på torsdag, fast amerikansk tid, så är det ju även premiär för Greys Anatomy! Jag vet, det går väl kanske inte riktigt att jämföra. Men faaasen att jag längtar efter den serien alltså. Nu vet jag ju iofs lite hur det kommer att gå, jag har inte kunnat hålla mig från spoilers-arna (??), men det ska ändå blir så grymt spännande att se hur det går. Nedräkning även för Desperate Housewives (27/9) och Private Practice (1/10). Även PP är såååå sjukt spännande så jag tror jag dör. Och sen har ju säsongerna redan startat för både Top Model, OTH och SYTYCD. I lööööve. Det blir en TV-fylld höst!

För övrigt var det en grymt fin himmel häromkvällen... Riktigt grymt var det, jag kunde inte sluta titta. Bilden däremot blev sådär.. :)

Kommentarer
Postat av: Emma

Kollade på OTH idag :D

2009-09-20 @ 15:20:32
URL: http://emmasform.blogg.se/
Postat av: Joanna

ja börja på comhem, så kan jag ringa till dig om jag får problem =)!!!

det är väl ett jobb att börja med iaf.

Åh har OTh börjat nu, då vet jag vad det blir ikväll när Mange åkt o jobba

2009-09-20 @ 17:04:35
Postat av: Kamilla

Det är billigt att bo i Härnösand! Och närmare Övik... ;)

2009-09-24 @ 09:56:56
Postat av: Tina

"Gör som jag- pendla till härnösand varje dag" ;)

2009-11-14 @ 20:14:07
URL: http://tinaz.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0