Hemma igen!

Som alltid är det med väldigt delade känslor. På ett sätt är det ju väldigt skönt, för trots allt är det en väldigt intensiv vecka och det känns som att man jobbar även när man sover. Men samtidigt är det ju väldigt tråkigt, man fäster sig vid folk och det är riktigt tråkigt att skiljas åt.

Hur som helst så vill jag väl säga att det var varit en riktigt bra vecka! Härliga ungdomar, bussiga (och busiga!) hästar och att inte förglömma - världens bästa Ninnie.

Det som är lite tråkigt är att man som lägerledare knappt tar några kort alls. Men jag vill tipsa er om att besöka Sara Huhtanen på Facebook och kolla in hennes album "Vissmålen <3", hennes bilder är helt fantastiska.

Nåja. Lägger upp några bilder här under med, som komplement till de jag redan lagt upp. Dessutom finns samma bilder även på "fejjan".

I söndags var jag och Ninnie till Ullared. I like! Det var massor med folk, som vanligt, men vi överlevde och kom ut med rätt vettiga grejer. Jag överskred min planerade budged med 14 kronor, så jag tycker att jag gjorde det rätt bra ändå. Och köpte ändå inga väldigt onödiga saker, det var väl iofs benskydden och martingalen till Pinnen som kan tyckas vara onödiga. Annars var det nog bara sånt som jag behöver (ja, man kan aldrig få nog av söta strumpor! Alltså behöver man dem).  Tog vägen förbi Taberg på vägen hem och köpte en extremt tidig, men värd, julklapp till Leif. Mig vara mkt nöjd.

Fy fan vad jag är less på hemlighetsmakeri. I alla möjliga sammanhang.
Sådär, då fick jag det sagt med.

Hemresan igår gick bra. Hade helt sinnessjukt dåligt väder emellanåt, och med undantag för det och ett litet sidoäventyr så gick hela resan mycket bra. Kom hem strax efter 17-tiden, slappade hemma lite, duschade och myste med kissarna, och sedan åkte jag iväg till S. Härligt att träffas igen, har saknat honom. Hade en väldigt mysig kväll, sov väldigt gott, och hade en väldigt mysig morgon därtill. Behöver jag säga att det kändes väldigt bra? ;-) När han åkte iväg till banken och andra ärenden så låg jag kvar i sängen, sov läääänge... Klev upp efter 12 nångång... Haha! Underbart att sova i en normal säng som inte är omgiven av femton triljoner flugor!

Nu sitter jag hemma i min egen lägenhet och bara njuter av att vara hemma igen. Ska iväg till S sen ikväll, äta middag tillsammans och bara ha det bra. Ser fram emot det.

Nåja, här kommer lägerbilderna.


Kommentarer
Postat av: Emmas Form - träning, kost & vikt

man får unna sig onödiga saker när de är fina ;)



gillar dina långa inlägg hehe!

2010-08-10 @ 17:09:26
URL: http://emmasform.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0