Jag kommer att begå mord den här veckan!

Ja, till och med massmord, för att vara exakt.

Det började redan igår kväll. Innan jag kunde somna på mitt rum så slog jag väl ihjäl en sisådär 15-20 flugor. Och det är då när jag inte överdriver.

Nåja. Kort sammanfattning.

Torsdagkvällen var guld. Köpte med mig en blomma till S (jag kan ju vara sådär lite småpysslig när jag sätter den sidan till) som jag tror, och hoppas, var uppskattad. Åt god grillad mat tillsamans och han tog sig en titt på mammas rykande lilla golf. Och efter hans fingerfärdighet så har den faktiskt inte rykt ngt mer! Awesome vid min ära.

Det blev hur som helst en väldigt slapp och ledig kväll med någorlunda tidig sänggång, det går rykten om att man faktiskt måste sova på nätterna för att orka med att jobba på dagarna.

Kan ju finnas lite sanning i det...

Nåja. Arbetsdagen på fredagen kan man ju säga lite allt möjligt om. Den beryktade filmen från morgonuppstarten fick bara halva teamet se, men alla hörde talas om den. Och alla fattar vinken. Rikspuckon. Det är allt jag har att säga. Rikspuckon.

För övrigt gick dagen seeegt. Jag, Viktor och Lisa, som för övrigt gjorde sin sista CH-dag ever, tog en lunch på Big Boy. Gottade oss rejält. Sen var det bara att gå tillbaka och knega de sista timmarna.

När arbetsdagen var slut var det inte mer att göra än att packa ihop sitt pick och pack och bege sig hemöver. Skjutsade hem både Lisa och Viktor, sedan blev det en sväng till ICA Maxi för att inhandla färdkost. Åkte sedan hem, plockade fram allt som kan tänkas behövas under veckan (och även sånt som inte kan tänkas behövas, man är väl en expert på att överpacka??) och la fram det på sängen. Konfererade lite med S, bestämde mig för att åka dit, umgås lite och göra nån macka inför resan (jag har aldrig bröd hemma) och tänkte då passa på att gå ner i källaren och hämta resväskan samtidigt.

Del 2 av den planen sabbades rätt omgående när jag insåg att jag inte hittar källarnyckeln. Alltså, varken nyckeln till källardörren, eller nyckeln till hänglåset på mitt förråd. Grattis Näsberg. Första tanken blev givetvis panik. Nåja, det var väl därför Gud skapade IKEA-kassen tänkte jag, och gav mig sedan iväg till S. Det slog mig inte förrän en stund senare att man kan ju faktiskt använda "sports-bags" att packa i, vilket jag senare gjorde.

Tanken var ju att jag skulle somna tidigt förstås, ladda inför den 72 mil lång resan. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt. Somnade väl runt 2-tiden, så där lagom lämpligt.

Klev upp strax innan 8 igår iaf, och fixade det sista inför avresan. Strax efter 9 var jag redo att bege mig, sade adjö till de fyrbenta och styrde kosan mot Granloholm för att hämta GPS-en från volvon. Pratade lite med Andreas, han var på väg norrut och tyckte att vi borde ses en kortis innan jag gav mig av. Inte mig emot. Vi sammanstrålade efter Njurunda redan, och blev kvar där lite över en halvtimme. Ja, det gjorde ju att jag blev ännu lite mer efter schema, men va fasen, det bjuder jag på. Det blev en stunds filosoferande i lastbilen innan vi både gav oss iväg åt skilda håll.

För övrigt så gick resan väldigt bra! Hade väldigt behagligt väder ända ner till sthlm, så där lagom mulet så att det gick att hålla en duglig temperatur i bilen. Att ta sig igenom Stockholm gick förvånansvärt bra, strax därefter dök dock solen upp, och den tidigare behagliga temperaturen i bilen var som bortblås. Varmt som i en smältugn blev det. Urk.

Men jag tog mig fram, hel och välbehållen, till Jönköping. Det blev lite kramkalas när jag kom fram, såååå underbart att träffa alla de här underbara människorna igen! Gick runt på gården och småmyste, kollade lite när Ninnie red, planerade veckan lite diffust med Maria osv. Det blev relativt tidig sänggång när jag insåg att mitt mobila internet inte fungerar, samt att min dator inte ville låta mig titta på någon av de filmer som jag hittade i allrummet. Kvällspratade lite med S och mamma, sms-ade lite med gode Andreas och sedan (efter att ha begått flug-massmord) så sov jag.

Och behöver jag ens förklara hur underbart det är att vakna, kliva ut genom dörren och mötas av detta;



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0