Dag 27 och Dag 28 (2in1)

Egentligen tycker jag att jag redan behandlat detta fantastisk upp-peppande ämne, så jag tänker högaktningsfullt skita i dagens inlägg och hänvisar istället till "dåliga saker som jag är bra på", som jag lyckades klämma in i ett tidigare ämne.


Dag 28 - Det här saknar jag

Klämmer in detta ämne här med, blir ju så himla kort annars. Och så kan vi ju inte ha det. Jag har dessutom flera minuter rast kvar, så varför inte.

Jag saknar: obegränsat med pengar. Nej, skämt åsido, jag saknar Jönköping, JFK, Vissmålen och människorna där. Det börjar bli längesedan jag var ner, borde kanske försöka planera in någon resa framöver? Fast ska man bo på Vissmålen så är det ju bättre att åka när det är lite varmare ute, är så SJUUUKT kallt att bo på Kullen annars. Sova med skoteroverallen på, typ. Hua. Jag saknar Ninnie som fan. Bäst-unge. Jag saknar Viktoria, Jessica, Elin och alla andra fantastiska ungdommar på Vissmålen. Mina gamla elever. Hästarna där.

Jag saknar Diana. Något går sönder i mig varje gång jag tänker på att jag aldrig hann säga hejdå. Jag saknar Pinnen. Men han lever ju åtminstone.

Jag saknar tiden då Modo spelade bra och man slapp oroa sig för kvalserien.

Och sist, men verkligein inte minst, så saknar jag DIG.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0