Det finns dumma idéer och så finns det dumma idéer

Fast den här gången tycker jag nog ändå att min dumma idé blev en hyfsat bra idé ändå. Eller ja, det lär väl visa sig inom någon dag skulle jag tro. Well, för att komma till saken då. Som jag (tror jag?) skrivit tidigare så har jag nu haft två lediga dagar, onsdag och torsdag. Och oftast om jag har en lämplig ledig dag så brukar jag kolla om A vill ha resesällskap på jobbet.

Den här gången började det redan i början veckan. Jag skickade ett sms i tisdags och frågade om han ville ha sällskap i lastbilen på torsdagen. Inget svar, men det är jag ju van vid. På väg hem från jobbet hade jag en liten incident med bilen (den tvärdog när jag gjorde en hastig inbromsning) så jag ringde honom för att se om han hade ngt bud på vad det kunde vara. Stackarn var dock helt utslagen av magsjuka, inget vidare! Vi pratade ändå en bra stund medans jag åkte hemåt, men sen var vi rätt överens om att han nog skulle vila.

Onsdag. På förmiddagen gjorde jag inte ett smack. Fram på dan, efter lunch, så gav jag mig iväg till sjukhuset för att lämna lite ljus till min kära mor och hennes kollega. När jag hade gjort det så gav jag mig iväg till Birsta för att se om man kunde hitta någon fler julklapp. När jag strosade omkring inne på Åhlens så ringde A. Frågade vad jag gjorde o så. Han hade varit iväg och jobbat, och var även han i birstaområdet. Han frågade om jag fortfarande var sugen på att följa med honom imorn, och ja, jag är ju som jag är, så jag tackade jag.

Här är alltså den dumma idén. Att åkas lastbil i cirukus 8-12 timmar med någon som alldeles precis nyss haft magsjuka. Men den dåliga idén stannar inte vid det. Han frågade även om jag ville följa med honom upp "nu" när han skulle åka hem. Sova där alltså. Och ja, vad är väl en dålig idé om den inte följs av en annan dålig idé, så det är klart jag tackade ja... :)

Vi satt i soffan och myste när vi kom upp. Han somnade vid 17-tiden, och då passade jag på att städa lite i sjukstugan, byta sängkläder o så. Tog även en dusch. (Jag vill fortfarande veta hur ni duschar). Gick och la oss rätt tidigt, runt 20-21 nångång. Men det är väl det man måste göra när man ska kliva upp kl 04...! A sov hur bra som helst iaf. Själv låg jag och vred mig till 1-tiden. Värdelöst. Sen vaknade jag om vartannat tills klockan tre, då minsann, då kunde jag sova.

Klockan fyra var det uppstigning. Eller ja, vi låg väl kvar och drog oss en stund, men sen var det bara att gripa tag i dagen och göra sig klar. Halvvägs nere till Timrå så insåg jag att jag hade glömt min mobil hos honom, sååå typiskt! Man känner sig väl aldrig så naken som när man glömt mobilen nånstans?! Nåja. När vi kom fram till Schenker så insåg A att även han glömt nåt hemma, sitt digitala färdskrivarkort, så på vägen norrut så gjorde vi ett kort stopp i Härnösand. Den jäveln försökte knuffa ner mig i snön! MORR...

Aja. Annars så har väl dan gått rätt bra. Kanske inte så bra för A dock, som tappade sina glasögon på stengolvet på Schenker i Övik, så pass att ena glaset krossades... Inte speciellt bra. Som tur var så fick han en "akuttid" hos Specsavers i Övik, så att han fick linser han kunde använda resten av dagen. Men ja, förutom det så gick väl det mesta bra. Jag har varit assisterande terminalarbetare och både lossat, lastat och grejat med de där jäkla stöttorna. Jag är så dålig på det, men det är kul ändå =)

Men ja, en lång dag blev det. Klev upp fyra, jobbade (ja, han alltså) mellan 05-17 ungefär) och sen hem. Har sovit en kvart under resans gång, men annars har det varit full rulle mest hela tiden.

Nu är jag trött. SINNESSJUKT trött, och jag ska omedelbums gå och lägga mig i min säng och hoppas på att jag kommer kunna sova. Imorn är ytterligare en dag på kära gamla Com Hem och man ska väl försöka vara någorlunda presentabel antar jag. Och då är det en fördel om man sovit.

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0