En social sjukling?

Jag vet inte, nånting i mig säger att det är spöstraff på att göra ngt "trevligt" när man är sjuk. Eller ja, att göra något, vad som helst, egentligen. Som igår när jag och A var på Coop. Får man åka och handla när man är sjuk? Jag menar, man hade ju lika gärna kunna hävda att eftersom jag faktiskt hade sällskap så borde jag ha stannat i bilen.

Ikväll var i så fall synden dubbel, eftersom jag (som är sjuk) hälsade på Ann-Sofie (som också är sjuk) för att slippa vara själv. Jessica och hennes vovve var också där. Så frågan är ju, får man ha trevligt fast man är sjuk? Jag är tveksam, men gjort är gjort. Jag hade trevligt. Och det är ju dessutom inget krav på att vara pigg och alert och kunnig och trevlig osv osv osv, som man bör vara på jobbet. Vi satt bara i soffan och kollade på tv och surrade. Och jag gosade med vovvar. Söööta vovvar. Jag vill också ha hund! Apropå ingenting alltså.

Nu ska jag göra ett nytt försök med sömnen, det gick ju inte riktigt som jag ville tidigare ikväll, så därför hamnade jag vid datorn igen. Dessutom är det alltid tråkigt att sova själv första natten efter att ha sällskapat med A. Men men, sånt är livet som singel. Bara att gilla läget.

Ann-Sofies sötis Nova


Jessicas charmtroll Vidar


Kommentarer
Postat av: jessica

Klart man får göra nått trevligt ;)

Åh det tyckte jag va väldigt mysigt :)

2010-12-05 @ 15:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0