Fy skäms lillasyster!

Hon har smittat mig med hosta, så nu hostar jag med, och har ont i halsen.. Dumma! Näää, nu ska vi inte vara sån. Det är nog inte systers fel, men det är skönt att ha nån att skylla på ;)

Sen var det ju det där med bilen. Nu går den lite sisådär, idag höll jag stadigt 70km/h hela vägen hit, för så fort jag kom över den gränsen så började bilen skaka. Jag tog mig hit iaf, och nu ska jag sova hos A inatt. Får väl ta mig en titt imorn och se om det är nåt jag som idiot kan fixa till. A själv trodde att det var obalans iaf, och att det kunde ha kommit snö innanför fälgen eller nåt sånt. Han trodde dock inte att han skulle vara hemma varken idag eller imorn, så då får jag klara mig själv. Funkar väl det oxå, även om jag väldigt väldigt gärna hade behövt en kram från honom just nu.. Finns väl iofs en till persons kram som skulle funka, men känns som att det är mindre hopp där.

Nåja, fem minuter kvar av lunchrasten, och jag ska rycka fram Ann-Sofies filt ur hennes skåp, för nu börjar jag minsann frysa med. Kanke var vaktis som fick igång fläktarna, synd. Tyckte det var så varmt och mysigt här, men inte nu längre. Typiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0