HAHA ?!

Jag ringde A tidigare idag för att gratta honom på namnsdagen. Vi surrade ett bra tag om allt och ingenting, precis som vanligt. Tittade ut genom köksfönstret, ut mot parkeringen. Ser att det står något skrivet på bakrutan på min bil! På det avståndet såg jag inte vad det stog, men jag såg att det stog HA..... nånting. Min gissning var nåt i stil med HATA, eftersom jag har en Modovimpel i framrutan och bor i Timrå-land, eller att någon blivit avundsjuk för att jag har den tuffaste rattmuffen i stan. A gissade på HAGGA, det var det han tyckte var mest logiskt.

Nyfikenheten tog över efter ytterligare en stunds pratande, och jag klädde på mig för att gå ner och kolla vad det stog. Det stog: HAHA . Varken mer eller mindre. Kollade in i bilen, men ingenting var stulet eller "annorlunda" på något vis. Kollade runt bensintanken för att se om det hade runnit nåt när/om de slangat bränsle, men det var inga märken på bilen eller på marken nedanför.


När jag åkte till tandläkaren senare så passade jag på att tanka, men det var ingen bensin som hade blivit slangat heller. Jag vet inte varför någon skrivit HAHA på min bil och jag lär väl få fortsätta undra. För det är klart att man blir nyfiken...!

...

Annars då? Jodå, har fortfarande feber. Har haft det sedan i lördags, så man börjar lessna. Idag har den gått lite neråt dock, men den är inte borta. Kommer vara hemma imorn med, känns som det är lika så bra, även om det är bättre med febern. Dessutom ska jag troligtvis vara hundvakt imorn åt Evas senaste tillskott. För många år sedan (åtminstone känns det som många!) så var jag hundvakt åt hennes "lille" Chantos (Rhodesian Ridgeback) om dagarna, världens charmtroll! Men det ska bli skoj, även om inte orken kanske är på topp.
Well, hur som helst så är det väl dags att försöka blunda lite för ikväll...  Nackdelen med att vara sjuk och sova på dagarna är att man har ännu svårare än vanligt att sova på nätterna. Dessutom är jag kramsjuk. Att sova hos A nästan hela förra veckan gav ju lätt mersmak, måste nog kolla om han har tålamod att låta mig sova där snart igen... haha stackarn, han får stå ut med mycket... =)

Men nu, sängen. Godnatt mina lintottar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0