Hundvakt!

Okej, jag hade lika gärna kunnat stoppa in detta i dagens "utmaningstext" eftersom dagens ämne är att beskriva min dag. Men jag ville ge det ett eget inlägg, och eftersom jag är bloggens ensamma härskarinna så säger jag; "My will shall be done!", och vips så blev det ett eget inlägg.

Idag har jag spenaderat några timmar hemma hos mammas förra chef Eva, och varit hundvakt! Lagom ansträngande efter ett par sjukdagar. Det blev en ny bekantskap med fem månader gamla Shauna (plotthund) och ett kärt återseende med "gamle" Chantos (rhodesian ridgeback). Och självklart även ett kärt återseende med Eva :) Och visst blev man enormt charmad av lill-vovvan, men Chantos.. Åhh jag är nog kär i den hunden, världens finaste :)



Hittade även en gammal bild från när jag passade Chantos när han bara var en "liten plutt" (han har väl egentligen aldrig varit speciellt liten, åtminstone inte på den tid som jag känt honom. Men åldersmässigt iaf!)


Sötare skrutthund får man ju leta efter! <3

Ska absolut åka tillbaka och träffa både Eva och fyrbenta snart igen!

Kommentarer
Postat av: Eva Jonsson

Hej Erika! Det var jättekul att träffa dig igen också och kul att läsa om oss i din blogg. Chantos blev ju stormförtjust över att se dig igen och Shawna hade ju aldrig träffat dig förut men hon blev också förtjust.Älskar bilden av Chantos när han var liten - och mattan vi pratade om. Kan väl säga att jag saknar den matta. Och duär som sagt var - alltid välkommen hit när du känner för det.

2010-12-02 @ 09:05:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0