Kom Hem, jag får min bil ikväll!

Har precis pratat med min kära mor, och det verkar som att bilen är klar för hämtning ikväll. Skönt med lite (???) extra utgifter så här lagomt till jul... jag har dock redan konstaterat att bara bytet av kamrem kommer göra att jag inte kommer kunna betala allt i en klump nu, så vi får väl se hur det blir.

My mother says:
"Bilen är klar, det blev nog en skaplig operation, vattenpumpen hade också tagit stryk. Funkade när han provkörde i alla fall, frånsett att han fick bogsera hem den p g a bensinbrist… Ingen aning om vad det kan gå på men vi får väl höras i kväll när vi vet mer."

Ehum. Det låter ju... billigt. Ja, det var dålig planering att lämna in den med så pass lite bensin, men jag visste ju inte att jag skulle lämna in den. Och sen när jag väl var på väg dit så kom jag på det och tänkte tanka, men då hade jag lämnat kortet hemma, så det gick ju inte heller. Nåja, får pausa hemma sen och hämta reservdunken, så tar jag mig till macken åtminstone.

Men HALLELULJA att jag slipper ta bussen imorn när jag inte kunde kvarta hos A. Hallelulja, som sagt, då slipper jag gå från birsta mitt i natten. Jag säger det en gång till - Hallelulja!

Nu ska jag pinkelinka och sen fortsätta jobba.

Kommentarer
Postat av: Grinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Grinders.se

2010-12-14 @ 20:00:35
URL: http://www.grinders.se/
Postat av: Emma

Tur! skönt att slippa oroa sig över det!

2010-12-15 @ 15:29:08
URL: http://emmasform.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0