Denna dagen, ett liv

... Natten likaså?

Jo, jag gick väl och la mig lite senare än vad som kan önskas. Men det tänkte jag inte så mkt på eftersom jag ändå skulle börja sent idag. Men natten blev inte som jag hade tänkt. Sov knappt något alls, istället hade jag en dånande migränliknande huvudvärk. Framåt morgonen var det fortfarande inget bättre, och jag bestämde mig för att vara hemma. Att spendera dagen framför en dator efter den här natten kändes inte som en bra lösning.

Ringde till båda cheferna för att sjukanmäla mig (eftersom jag är konsult och anställd av StudentConsulting så har jag alltså dubbla chefer, en på SC och en på Com Hem), och fick ett mkt glädjande besked av min SC-chef. Hon berättade att hon fått väldigt mkt positiv feedback på mig den senaste månaden, att de är väldigt nöjda med mig på Com Hem! Men hej Lycko-kick! Det behövde jag efter den här natten.

För övrigt har väl dagen knatat på rätt så okej ändå. När det värsta lagt sig så stog jag en promenad ner till Birsta, fick med mig ett tidningsställ och ett skohorn. Lämpligt och billigt. Hem och vila lite till. Snart fick jag känslan av att jag var lite väl mycket rastlös, vilket gav mig snilleblixten att jag skulle åka och tvätta bilen.

Sagt och gjort, jag satte mig i bilen och körde ut till Alnö. Den billigaste tvätten skulle jag ha. "Okej, vill du ha borstar eller högtryck?" frågade killen i kassan. Jag lär väl ha sett ut som ett frågetecken, men jag valde borstar till slut iaf. Körde in i tvätthallen, och tycker som vanligt att det är sådär lagom läskigt att sitta i bilen medans den tvättas. Borstarna åker till bakänden av bilen, och där stannar de ovanligt länge. När jag kollar bakåt så upptäcker jag att jäkla bakluckan är öppen! Faaaan! Kollar efter nåt nödstopp, men httar inget. När borstarna hade passerat min dörr så hoppar jag ut, springer bak, stänger bakluckan, och hoppar sedan in i bilen igen, så där lagom biltvättsblöt. Just my luck. Men resten av bilen blev ju ren åtminstone.

Ja, nej, så mkt mer har det inte blivit den här kvällen. Upptäckte iofs att tidningsstället som jag köpte idag har använts som kattsängplats åt Kapten hela kvällen. Han gillade den visst. Bild kommer när jag orkar lägga in på daton.

Imorn är det dags för jobb igen, så det är väl snart dags att sova igen. Jag gillar ju min säng. Faktiskt

Jo förrsten, nu fnns jag på twitter med. Det var väl det där med grupptryck... http://www.twitter.com/erikanasberg

Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0