I'm no superman

Det här skulle ju vara slappehelgen. Det har det iofs varit med, så jag ska inte klaga. Men jag har ändå hunnit med lite smått och gott. Igår började jag dagen med att vakna pinsamt tidigt. Slog på en film och hade väl tänkt somna om. Så blev det inte, jag såg klart hela filmen och sen tog jag itu med städningen. Lägenheten fick sig en rejäl genomkörare, har till och med städat garderoberna, rensat bland hyllorna i badrummet och plockat ner gran-grejen-med-belysning som jag haft på balkongräcket sen jul. Även blommorna fick sig ett bad, så nu börjar de se glada ut igen.

Fram på dan så lekte jag god samarit och gav Rövarn skjuts till bergsåker, jag hade ändå inget bättre för mig. Tog en sväng förbi birsta på hemvägen, nåt mer vettigt blev det inte igår. Slappade framför datorn och bara mådde gott av att inte göra nånting.

Idag har dagen börjat precis likadan. Vaknade skamligt tidigt, så jag drog igång en film. Vid 11 startade tvätttiden, så jag har nu precis slängt in maskin 1+2 i torktumlare/torkrum, samt startat maskin 3+4. Ska bli såååå skönt att ha hela garderoben och byrån full med rena kläder, handdukar och sängkläder. Det var ju ett tag sen sist...

Måste dock ta ytterligare en sväng med dammsugaren sen. Katterna hade slagsmål imorse så det ligger stora hårtussar runt om i hela sovrummet. Det är iofs inte hela världen, hade tänkt skura idag ändå. Och kanske ta en sväng förbi birsta,, eller färsta kanske, hopptävling där ju. Det enda som är bestämt säkert är att jag ska göra klart tvätten, fixa matlåda inför veckan, och sova framåt kvällningen. Bra plan va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0