Trött, så trött...!

Men ack så underbart. Mina 12 arbetsdagar i sträck är nu ÄNTLIGEN till ände. So freakin' awesome! Men jag är sinnessjukt trött. Ska strax gå och sova, har kollat på 2½ men, How I met your mother och The Big Bang Theory nu först bara. Helt sjukt bra serier.

Imorn funderar jag på att åka till Färsta och kolla på regionala hopptävlingar. Två gamla klubbkompisar ska vara med, och dessutom tävla mot Helena Lundbäck. Mer spännande kan det väl knappast bli? Som tur är så tävlar de i 1,20 och 1,30, vilket innebär att även om jag vill se det så kan jag ta sovmorgon. Inte en chans att jag tänker ställa en väckarklocka imorn. Jag ska sova, sova, sova, sova.

Jag har för övrigt galet stor hästabstinens. Eller egentligen saknar jag väl mest att hålla lektion. Jag saknar nog det mer än att rida själv. Jag fick visserligen låna Filur av Maria nu när jag var nere i Jönköping senast, och red ut en sväng i snön med Ninnie och Sibylla, vilket var heeelt underbart. Jag har verkligen saknat det med. Men det är så sällan jag hittar någon häst som jag verkligen verkligen vill rida. Det är Diana, och det är Filur. Okej, det är klart det finns flera, nödvändigtvis inte hästar som är i livet, men ändå. Wagga Wagga och Fänrik till exempel. Eller Rocky eller Mowie. Anyhow, jag saknar förstås ridningen. Men jag är nöjd med lite skogsridning och ett eller annat träningspass. Har funderat på att söka någon medryttarhäst eller så, men samtidigt känner jag mig alldeles för groteskt stor för att rida för tillfället. Det är bara att gilla läget och banta, eller släppa tankara på ridning. Men tills dess skulle jag verkligen vilja hålla lektion igen. Saknar det så sjukt mkt... Fredagsgrupperna i mitt hjärta <3

Mja... annars hade jag väl inget speciellt på hjärtat. Inget annat i hjärnan heller. Den är tom. Eller full av trötthet, you decide.

Såatteh.... gonatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0