Är du inte riktigt frisk eller?

Ehum... Näe, faktiskt inte. Har haft feber sedan i lördags, och så även idag. Ingen direkt skillnad i temperaturen heller, den pendlar lite emellanåt men den landar hela tiden på feber.

Jag har inte gjort mycket idag. En nödvändig sväng till ICA Maxi blev det för att inhandla föda, har hört att man borde äta även fast man är sjuk. Så ja, jag har ätit, lite. Vad får ni väl vänta tills senare att läsa, för då kommer dagens utmaningsinlägg... ;-P Spännande värre... Nåja, hur som helst så MÅSTE jag vara frisk tills på torsdag. Då är det julfest med jobbet, och jag ska bannemig vara där. Mindre kul är att jag jobbar stängning på fredag (hur kul är det att sluta 21:15 på en fredag?) och sedan jobbar öppning på lördag. Gissa vem jag ska fjäska för...? Har till och med skaffat en muta... En CA-modul! Nu jävlar... :) Jultomten kom tidigt i år, vi nöjer oss med att säga så.

Och... ehum... Det pirrar lite. Jag vet inte om jag gillar det. Gillar det lite. Men mest inte. Lika bra att ställa in sig på det "värsta" redan från början så slipper man bli besviken... :)

Hemlighetsfullt va? ;)

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

ME HATE att vara på jobbet just nu!!

2010-11-29 @ 20:19:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0