God service och andra små tankar

På väg från jobbet i fredags så gick jag och pratade i telefon med A. Det piper till i luren, ett sånt där samtal väntar, ni vet, och det står "Vaktmästaren". Kan säga att det hann springa igenom väääldigt många tanke i huvudet på mig under den korta tid jag sa till A att jag nog måste ta det samtalet, tills dess att vaktmästaren förklarat sitt ärende.

I mitt huvud så såg jag allt ifrån:
"Det rinner vatten från din lägenhet ner till grannen"
"Det kommer mystisk rök från din lägenhet"
"Dina grannar har sett dina katter kasta sig mot fönsterna i något slags flyktförsök, så vi har därför ringt djurskyddsmyndigheten"

Och så vidare, och så vidare, och så vidare.

"Jo, jag ringer eftersom du har bokat tvättid på söndag"

Ehm, jaha... städade jag så dåligt efter förra tvätten att jag har fått tvättförbud?!

"Jo så vi ville bara informera om att torkrummet är trasigt och att vi har beställt reservdelar. Men tvättmaskinerna fungerar, och torktumlaren fungerar. Du får gärna tvätta ändå om du vill, annars är det ju bara att boka en ny tid."

Alltså, förstår ni hur förvånad jag blir? Vaktmästaren ringer runt för att informera om att torkrummet är trasig så att man ska veta det innan man går ner med sina grejer? Har ni någonsin varit med om nåt liknande? Finns det så lite att göra på vårt område att han har tid att ringa runt så är det ju awesome.. Bra område ;)

Ringde upp A igen sen eftersom jag kände att jag verkligen var tvungen att berätta vad vaktmästaren sagt. Inte heller han hade hört nåt liknande, han hade föreställt sig ungefär samma sak som jag hade sett i mina inre syner. Vilken tur att vi båda hade fel!



Dagens I-landsproblem:
Åhh jag kan inte låta bli att störa mig på att Horse Saga legat nere sedan i fredags.. ! Haha! Ja, det är väl kanske nyttigt med en paus och lite avvänjning... Menne... Jag vill inte avvänja mig :P Jag vill spela! Har ju två föl på g så nu får de banne mig ta och fixa igång spelet igen.. :P


Annars då?
Ptja, imorn gör jag en tillfällig adressändring till onsdag. Som den snälla syster som jag är så bytte jag pass med min syster imorn, eftersom hon ska ner till Sundsvall på eftermiddagen och kolla på en lägenhet. Det innebär att jag byter ett hett eftertraktat öppningspass mot det högst oönskade stängningspasset. Slutar alltså 21:15 imorgon. På tisdag jobbar jag allra mest oönskade splitpasset, då jag börjar 7:45 och slutar 20:30.... Vilket skitpass! På onsdag börjar jag 7:45 igen. Då är det kanske inte så svårt att förstå att jag inte vill lägga restid både före och efter dessa grispass, för att bara komma hem, kasta mig i säng, och sen kasta mig i bilen igen. Tack och lov att A är den underbare människa som han är som låter mig ockupera hans lägenhet.. :)

Nu ska jag springa ner till tvättstugan som saknar torkrum. Awesome, jag använder det aldrig ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0