Dubbelt svart.

Ledig måndag och ledig onsdag på samma vecka. Och även tisdagen däremellan och helgen innan. Hur mkt bättre kan det bli? Ptja, rida ut tillsammans med underbar vän kanske?

Hämtade Joanna strax efter 17-tiden och vi gav oss iväg till stallet. När vi kom dit så var det två bilar på stallplanen. Tänkte väl inte så mkt på det, gick in i sadelkammaren för att byta om. Såg att Pinnens sadel var borta, och blev lite fundersam. Gick ut i stallet och där stog han, sadlad och klar! Per-Ola hade lovat Ida (som också har häst där) att hon kunde ta honom ikväll eftersom hon hade ngn där som skulle provrida sin häst, men han hade nog inte sett på tavlan att jag och Joanna skulle rida.

Gick upp och pratade lite med Per-Ola, kollade bland annat om han hört nåt mer ifall Pinnen blir kvar eller inte. Han visste inte, hade inte hört ngt mer. Av de två som varit där så hade den ena blivit överförtjust och den andra hade blivit skeptisk eftersom han är oförsäkrad. Så vi får väl se vem som får sista ordet i den diskussionen. Men angående dagens ridning så föreslog han då istället att vi kunde ta båda "svartingarna", eftersom han då lovat bort Pinnen. Well, det kan man ju inte tacka nej till, vi skulle ju bara ta en lugn tur.

Blev iaf som så att Joanna red Naomi och jag red Tineke. Förstår varför Maggan älskar henne, hon är dö-charmig. Skrittade bort till ridstadion och tog det lugnt. Joanna kände lite på Naomi och jäklar vad det såg fint ut...! Synd att det inte var dagsljus, då hade jag fotograferat! Läcker häst och duktig Joanna <3 Själv skrittade jag bara lite eftersom Tineke gick igår och ska gå lektion imorn med. Inte för att jag tror att hon har så dålig kondis att hon inte skulle orka gå imorn bara för att jag red idag, men jag tog det säkra före det osäkra :) Man får ju vara tacksam att man får låna henne ens.

När vi kom tillbaka så plockade iordning alla grejer. Hämtade putsgrejer och Joanna började putsa så jag plockade undan reflexer och sånt under tiden. Fast när hon var klar med sina grejer så fortsatte hon med "mina" med, så det var ju lyxigt! Tackar tackar.. :)

Wellwell.. ovanligt att jag är vaken mitt i natten eller? Ehh, näe, inte direkt. Inatt ska jag dock försöka sova utan mina två ludna vänner. Lär kännas konstigt att sova "själv", men jag måste testa och se om jag sover bättre utan dem. Annars är det ju bara att öppna dörren igen. Gosnosar... <3

Kommentarer
Postat av: Joanna

Gulle dig=) Var supermysigt att rida ut igår, trevliga hästar och trevligt sällskap. Så mycket mer kan man ju inte begära =D

2010-11-02 @ 14:45:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0