Det är gött att vara Modoit

En kväll som den här så kan man bara tack och ta emot, och njuta och vara glad. Modo vann en guldseger mot Frölunda med 6-0, och Timrå fick däng av DIF med 5-2. Det kan inte bli mycket bättre faktiskt. Hockeymässigt, alltså.

Effektiviteten på jobbet idag har varit under all kritik. Herregud, jag kommer inte ihåg när jag hade en sån extremt dålig dag senast. Jag skämtar inte, det har gått riktigt dåligt idag. Samtalen har varit bra, kunderna har varit bra, säljet har varit bra, men tiden däremellan... Gosh, jag vill inte ens tänka på det. Måste skärpa mig rejält imorn.

Jag ska fatta mig kort. På fredag är det dags för handledsakupunktur och jag börjar bli RIKTIGT nervös. Jag har bara fått akupunktur på benen och i ansiktet förut, så då har man ju lixom sluppit se nål-skrällena. Men det lär ju bli svårt att undvika när det handlar om handlederna/underarmarna. Gaah. Nervöst, som sagt.

Imorn slutar jag 20:45 precis som idag (enligt schema åtminstone, blev ju lite övertid), och på torsdag börjar jag 7:45. Älska schemaläggningen -.- Så imorn blir det till att övernatta i Härnösand, det är bara till att inse hur sjukt lyckligt lottad jag är som ens har det alternativet att överväga. En stjärna i himlen till A som alltid ställer upp, och som jag aldrig ens behöver fundera över om han bryr sig... Det är värt så otroligt mkt. <3

Nu är det hög tid att sova, eller åtminstone lägga mig. Ska slå igång en film med så kanske man blir uttråkad tids nog.

Godnatt darlings.

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Äsch. Det känns ju obehagligare med nålar än vad det ser ut.

2010-10-08 @ 00:26:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0