Nej, jag vill inte.

- Vill du ses i helgen?
- Nej, jag vill inte.

Det borde inte vara så svårt att säga att man inte vill träffa någon, men det är det. Antingen låter man bli att svara, eller så kommer man med någon dålig undanflykt. Jag är likadan själv.

På fredag är det förresten support-fest här uppe i Härnösand som jag väl hade tänkt gå på, men jag känner mig inte alls peppad. Vad var det jag sa?! Jag var riktigt party-sugen i fredags och lördags, men som jag sa till Joanna så lär det nog hinna gå över till på fredag. Och vad händer? Ja, jag vet, det kan hinna vända.

Rasten är snart slut, och jag har ägnat den åt att dekorera min lilla ComHem-hörna. Tycker det känns mkt mer hemtrevligt på jobbet med lite personlig dekoration, även om jag vet att det inte går hand i hand med företagets "Clean Desk"-policy. Well, de får väl riva ner det då. Jag vill ha det där.

Förutom de nödvändiga arbetspapperen så har jag även foton på både hästar, familj och nära vänner. Vad vore livet utan er? <3 (Ni får dock vara blurriga så ingen känner sig utpekad eller utelämnad. Puss på er!)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0