Smått och gott

Jag hade egentligen tänkt sova, men sedan slog det mig att hockeytävligen (håll med om att det är ett roligt ord?) som jag ser på tv just nu, mellan Carolina och Minnesota, har gått ovanligt snabbt. Pang pang pang så var andra perioden över. Jag tänkte, att nu kan jag ju gå och lägga mig, för jag orkar ju inte sitta och vänta på tredje perioden. För normalt sett, så är det ju 20 minuters paus med omspolning, iaf i Sverige. Och eftersom detta enligt tv.nu ska vara direkt, så borde det ju inte vara nåt undantag. Men, det tog bara några få minuter så var det full rulle igen. Jag tror dom ljuger, jag tror inte det är direkt. Antingen det, eller så har de överhurtiga spelare och skippar omspolningen. Så nej, jag tror att tv.nu ljuger. Eller luras. Whatever.


Dagen annars har varit bra. Jag fick den där efterlängtade kramen som jag suktat efter, jag har kollat på Greys på überstor TV (okej, det var egentligen igår, men det får höra till ändå) och som vanligt så har jag inte sovit något vidare värst. Var väl totalt 2 timmar skulle jag tro. Ibland undrar jag hur jag ens står på benen på dagarna? Very wierd.

Klev iaf upp vid 7, då hade A redan åkt till jobbet för ett par timmar sedan. Påtade på i lugn och ro, sedan promenerade jag i regnet till hotellet där vi skulle ha vår utbildning i kundbemötande och telecoaching. Kan inte påstå att jag hade några direkta förväntningar, men "läraren" var en grymt skicklig och underhållande dalmas som dessutom inte var otrevlig att titta på, så vem kan klaga? =) Att han sedan visade sig vara Modoit dessutom, det var ju bara grädde på moset ;)

Efter jobbet begav jag mig till birsta, tog en sväng förbi IKEA för att köpa lampfötter till vardagsrummet, fick med mig lämpliga glödlampor med. Mötte upp med A som tydligen oxå var i Birsta och letade headset, slog följe, hängde på när han shoppade, och sedan åt vi sen middag på Max. Gott skit. Hängde med när han tankade på Alltank, och fick då alldeles tydligt klart för mig att det var dags att panikfylla på olja, typ i förrgår. Jag kollade ju oljan för inte alls längesedan, suck. Men men, vi skildes åt så herrn fick åka hem till sig , och jag fick tag på olja på OKQ8 i Timrå, så nu är vi i fas igen. Tur man har relativt frivillig bilsupport emellanåt, jag har ju IQ badboll när det gäller sånt där...

Annars då... ptja, jag väntar på en inbjudan som troligtvis aldrig kommer att komma, men det får väl gå som det går med den saken. Nu ska jag iaf plocka med mig mina fyrfota åbäken och somna till slutet av NHL-matchen på TV10, den som var direkt. Eller hur var det nu igen? Jag är skeptisk.

Godnatt mina sekundvisare...

Kommentarer
Postat av: Emma

vadå för inbjudan?? :)

2010-10-08 @ 15:15:21
URL: http://emmasform.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0