Teamaktivitet och rättvisa!

Jag tänkte bara sammanfatta dagen lite kort (?) innan jag satsar på sängen.

Vaknade imorse av att katterna levde rövare. Inget nytt där med andra ord. Låg och kollade på Harry Potter medans jag vaknade till liv. Klev upp. Satt och lekte slappinen vid datorn alldeles för länge, innan jag insåg att jag faktiskt hade bråttom för att hinna till dagens teamaktivitet. Packade allt jag trodde mig behöva och gav mig iväg. Ute på parkeringen kändes det som att det äntligen fanns lite rättvisa i världen, när bilen som stått övergivet på parkeringen i över ett år, äntligen fått en parkeringsbot. Ska bli intressant att se hur lång tid det tar innan bilägaren tar reda på boten.

Rättvisa!



Trodde att jag var sen till Nöjeshallen, men det visade sig att jag inte var sist. Det brukar jag iofs sällan vara, jag är ett hålla-tider-freak mer eller mindre. Det var väl drygt 10-12 personer som var senare än mig den här gången ;) Vi blev iaf indelade i lag och sedan satte vi igång med femkampen. Femkampen bestod av gocart, laserdome, skyttesimulator, fotbollssimulator och mekanisk tjur. För min egen del så nöjde jag mig med de tre första grenarna - efter laserdome var jag helt skakig och kände inte direkt för att sparka fotboll, och att sedan kastas av en "vild tjur" kändes som en mindre bra aktivitet för mina redan onda axlar, ryggen och nacken. Annars gick det väl rätt bra, jag var inte sist i någon av de grenar som jag deltog i, whoho! Sen att jag var näst sämst i gocarten, det bjuder jag på. Det var inte riktigt min grej, så kan vi säga...!

Viktor är taggad för gocart-rejsing!


Finalheat 1



Viktor rider mekanisk tjur :)



Skyttesimulator



Efter femkampen var det dags för relax. Jag, smart som jag är, hade ju glömt mina badkläder hemma. Åkte hem och hämtade dem, sen blev det 1,5 timmes slapp i relaxen. När vi relaxat klart och var färdigduschade o så, så var det dags för tacobuffé. Gott med tacos som vanligt, kan det vara annat än gott eller?? I think not...!

Efter maten så började alla skingras; jag gjorde sällskap med Fredrik, Kristian, Per och Johan och satsade på en utekväll. Vi förfestade lite hos Fredrik, tillsammans med hans tjej och hennes kompis. Drog lite senare iväg till ytterligare en fest på Östermalm, där vi stannade i 20 minuter, innan vi åkte vidare. (Jag körde, eftersom jag är nykter och ansvarsfull. Och så...). Vi hamnade på Aveny efter en bra stunds velande, och där inne var det full rulle. Jag gillar rockbaren, men uppe var det oxå schysst stämning med liveband o så. Vi pratade, dansade, drack och skrattade. En bra kväll helt enkelt! Man skulle även kunna säga att Johan var "on fire". Ja, på riktigt alltså. Han lutade ryggen mot ett räcke där det stod ett värmeljus, och helt plötsligt brann det i hans skjorta. Jag släckte - how awesome am I? Som tur var så blev det ingen större skada skedd, skjortan var väl inte så vacker efteråt men det var väl även den som tog största skadan. Lite svedd på ryggen, men annars oskadd. Tur!

Hur som helst, riktigt kul att lära känna dessa teamkamrater ytterligare lite mer. Speciellt nu när Viktor överger teamet!

Som slutkläm så kan jag berätta att jag redan börjar få träningsvärk. Tjohooo, eller nåt. Nu ska jag försöka sova lite iaf, jag är faktiskt ledig ända tills torsdag. Fick ledigt på måndag och tisdag, och på onsdag har jag fridag. Riktigt skönt med några extra dagar ledigt, jag ska försöka sova så mkt som det bara är möjligt. Ja, men start från och med nu alltså. Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Emma

Men jag är nyfiken på hur det gick hos tandis!

2010-10-31 @ 10:49:26
URL: http://conetti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0