You're making me hot, hot, hot!

Ja, då är det alltså inte min eländes-kalla lägenhet som vi snacka om. Nej, faktum är att vi inte snackar om nåt alls. Men jag har faktiskt sovit hyfsat skapligt de senaste tre nätterna! I onsdags sov A här och då sov jag större delen av natten, förutom ett par gånger som jag vaknade och vred mig. Det blev fler sovande timmar än vakna timmar iaf, och det är ett stort framsteg! Natten mot fredag var en iskall natt igen. Burr! Men av någon outgrundlig anledning så somnade jag ändå, och även då vart det fler sovande timmar än vakna timmar. Inte lika många som natten innan, men ändå. Inatt har jag ockuperat A's lägenhet medans han jobbade (och sedan var på vift nånstans), så jag hade hela lägenheten för mig själv. Så sinnessjukt skön säng han har... Jag är mäkta avundsjuk ska jag erkänna! Sån där bäddmadrass som lixom formar sig efter människan, men ändå sådär skönt hård. Jag vill ha!

Igår var en mindre lyckad dag på jobbet ska erkännas. Dels på grund av tekniska problemen som gjorde att telefonväxeln låg nere större delen av dagen, men framförallt på grund av de schema-nyheter som kommer längre fram i år... Om ungefär 6 veckor kommer vi att få nya schemarotationer och pass, vilket egentligen inte är så jättemkt att bråka om, förutom det faktum att vi alla kommer att tvingas jobba två stycken "splitt-pass" per treveckorsperiod. Det vill säga, börja jobba tidigt på morgonen, "sluta" vid lunchtid och ha ledigt i 3-5 timmar, och sedan gå tillbaka och jobba kvällen.

Om jag hade haft ett jobb i Sundsvall, där jag bor, alternativt om Pinnen hade stått i härnösand, så hade jag väl kunnat tycka att det var en bra idé. Men just nu tycker jag att det är den sämsta idén någonsin. Vad i hela friden ska man göra 3-5 timmar mitt på dagen i härnösand? Det är ju inte direkt den största och mest aktiva staden som man kan hitta. Jag är väl ändå en av de få som har tur att ha både syrran och A där, som jag kan snylta på om det krisar, men vad gör man annars? Sitter kvar på jobbet och bara rullar tummarna tills de där timmarna har gått?! Snacka om drygt... Nej, jag tycker att det är en riktigt rutten idé, och de flesta av CH's sundsvallsbor verkar tycka detsamma. Jag vet dessutom att flera redan funderat på att säga upp sig. Om jag hade vetat att jag hade något att falla tillbaka på, så hade jag säkert varit en av dem. En annan schema-förändring som de också infört, är att man ska jobba en extra helgdag per fyra veckor, alltså en extra lördag eller en extra söndag. Detta känns dock inte fullt lika illa, du får ju tillbaka en ledig dag någon annan gång, och den har de lovat ska vara i anslutning till någon annan ledig dag, så att man får som en "helg" ändå. Alltid nåt.

Igår var det i alla fall dags för Support-fest på Svenssons. Det bjöds på mat och dryck, och så var det allmänt mingel förstås. Ja, jag kunde ju försöka äta, det blev till att "tvinga" sig att tugga köttet allra längst in i munnen, det det inte finns någon tandvärk. Väl mosad potatisgratäng var däremot inga problem, så det kunde man ju njuta av. För övrigt består de flesta av mina måltider av något liknande bilden här ovan, någon typ av soppa eller måltidsersättning, och värktabletter. Det låter som en fantastiskt bra lösning, eller hur? (Som parentes så ska jag säga att man spelar inte spel på jobbet såvida inte växeln ligger nere samtidigt som man har rast, ungefär. Jag tyckte att jag hade dispens. Haha). Åhh, jag hoppar från det ena till det andra. Support-festen var det ju. Svenssons. God mat, trevligt sällskap. Var dock inte på något speciellt festligt humör, så jag gick hem rätt tidigt. Eller ja, "hem", men till A iaf. Satt uppe och surfade och glodde på tv ett tag innan jag gick o la mig. Sköööön säng som sagt. Avundsjuk.

Vaknade till liv mer eller mindre runt halv 9. Kollade lite på film, klev upp och satt vid datorn en stund, sen gick jag och la mig och kollade på film igen. Somnade nog om någon timme med. Kvicknade till när syrran ringde och frågade om jag fortfarande planerat att åka på DollarStore idag. Yup. Åkte och hämtade henne, smygfotade Sully uppe på sin klösmöbel-tron, och sedan gjorde vi sällskap. Tog med mig henne som fripassagerare till Sundsvall med eftersom hon skulle träffa Robin i Birsta. Systerprat is the shit <3 Passade på att ta en sväng förbi Hööks och köpa remontnosgrimman som jag väntat på så länge, och det blev ett par "öronskydd" med, som man fäster på hjälmen. Handlade lite soppor och smått och gott på Coop, och lyxade till det med en orkidé från IKEA. Jag vet, slöseri, men jag behövde verkligen en upppiggande blomma. Så den fick jag av mig själv för att jag är en sån fantastisk människa. Öhh... näe. men jag ville ha den. Den var fin.

Sen jag kom hem har jag inte gjort ett smack faktiskt. Ätit soppa, surfat, lyssnat på musik, kollat på tv/film och bara varit en allmän lördagsslappis. Grannarna nedanför har fest, ungefär var femte låt är en Björn Rosenström-dänga, och då är det fylle-allsång på hög nivå. Jag hoppas att de ska dra vidare på krogen eller så snart, för annars kommer det verkligen bli omöjligt att sova.

Ja, som ni vet så är jag en mästare på långa, ointressanta inlägg. Så även ikväll. Men jag tänkte avsluta med en bild på min kära syster. Det är någonting som är annorlunda med henne idag, jag kan inte riktigt sätta fingret på vad. Måste vara kragen som är ovanligt stor, eller nåt. För annars ser hon ju ut precis som vanligt... ;)


Kommentarer
Postat av: Emmas Form - träning & kost

Haha näe Emma ser ut som hon alltid gjort ;)



Och du, slöseri my ass. Du har ju en lön och den måste man ju få göra av med ibland ;)

2010-10-17 @ 09:54:05
URL: http://emmasform.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0