En apropå-ingenting-present

Eller, jag tänkte väl att det skulle vara det. Fast när jag tänker efter så har jag en hel del att tacka för. Jag har blivit utfodrad flera gånger den här veckan, både hemmavid och som matlåda på jobbet. Jag fick en sovplats när jag jobbat grispass, en hög med värmande kramar, vänliga ord, trevligt sällskap... Ja, en vän helt enkelt. Så det minsta jag kunde göra var att ge en liten bukett blommor.

Jag tycker de var rätt fina... :) Även små söta nyckelpigor på bladet! Okej, de lär inte överleva speciellt länge, blommorna alltså. Men de får stå framme och vara fina tills dess iaf =) Han uppskattade dem iaf, och det är ju trevligt =)

För övrigt slog det mig att detta måste vara mina favorit-ge-bort-blommor. Har inte tänkt på det innan, men insåg precis att de senaste gångerna jag gett blommor så har det varit precis sånna här. I olika formationer, antal och färger dock, men samma blomma. Tycker dem är otroligt fina.

Nu ska jag kolla klart på kvällens film, sen ska jag vi se hur bra det går att sova inatt då. Jag ska förresten göra mina sjukgymnastik-övningar med, jag ska vara en duktig patient.

Godnatt då mina grodyngel.

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Jag önskar att jag fick gerbera lite oftare, i stället för typ rosor och annat tråkigt.

2010-09-25 @ 10:49:26
Postat av: Erika

Haha jag önskar jag fick blommor öht :)

2010-09-25 @ 11:08:10
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0