Har man inget annat för sig så...!

Nej, det var hosta som vanligt idag med. Och inte mkt till röst att hurra för heller. Så det blev ännu en dag hemma. Har ju sjukintyg fram till söndag, så vi får väl se hur det går med medicinen fram tills dess. Än så länge är det ingen skillnad iaf, och det smakar ju skit, precis som hostmedicin alltid gör. Blä!

Och det vart ju som vanligt inget sovet inatt heller. Så drygt att bara ligga vaken hela nätterna! Finns ju inte direkt något man kan göra. Jag orkar inte sitta vid datorn, handlederna och ryggen strejkar. Emellanåt hostar jag så jag tror att jag ska hosta sönder lungor och revben och hals och allt annat som man nu kan hosta sönder. Irriterande! Sen om man väl skulle råka somna så kan man ju svära på att det kommer nån übergosig katt och ska kela... Men man kan ju inte bli arg på dem... Gosnissarna.. :)

Nåja. I förmiddags blev jag inbjuden att vara åskådare/sällskap åt mr grävare. Och ja, jag hade ju inte så mkt mer att göra, så varför inte. Det var ju dessutom bara "bortanför knuten". Det vart ett par trevliga timmar. Jag gjorde väl inte så jättemkt, hjälpte till att hålla några av rören på plats medans han täckte dem med jord typ. Och sen kollade på medans han använde grävmaskinen till att täcka igen hela hålen.

Jag måste erkänna... jag med min störda humor... Jag höll på att skratta ihjäl mig. Först var det två rör som jag höll på plats med foten. Sedan skulle dessa två "paras ihop" med två andra, och jag får då instruktionen: "Ställ dig där borta på alla fyra". Min första tanke var; "Va fan, ska jag måsta krypa i den här jordgången?! Jag kommer bli skitig". Min andra tanke var: "höhö, det där skulle kunna misstolkas". Inte förrän i tanke nummer tre så slog dig mig att jag nog skulle ställa foten över alla fyra rör. Hahaha. Det är väl sånt här man inte ska avslöja, men jag är ju mästare på feltolkningar så den här bjuder jag på!

Wellwell, jag var väl inte helt hopplös iaf. Och det var trevligt med lite sällskap, även om jag mest bara stog tyst vid sidan och tittade på. Annars har jag väl inte gjort många knop idag. Mest bara varit tyst. Och kollat på Greys. Snart kollat klart på hela fjärde säsongen med, bara ett avsnitt kvar. Var på Birsta City igår och kollade efter säsong fem (fick ju presentkort där av mostrarna) men den fanns bara på Åhléns, för 600 spänn! Aldrig i livet. Den kostar 299 på Cdon.com, aldrig i helvete att jag betalar 600 för den. Annars får jag väl vänta på att den kommer till Rocks eller nåt, där brukar de ha rätt hyfsade priser. Äsch, får väl kolla på resten av avsnitten senare... den som väntar på nåt gott, lixom!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0