Lättstött.

Ja, sådan är jag. Och jag är mycket väl medveten om det. Men när jag gör något som jag är bra på, eller något som jag tagit initiativ till, eller helt enkelt gör något som jag tycker är min uppgift, då tar jag ganska lätt illa vid mig om någon går in helt sonika, utan att fråga, och "tar det ifrån mig". Jag vet att jag inte borde bry mig, speciellt när det handlar om små skitsaker som ingen vid sina sinnens fulla bruk skulle bry sig det minsta om... Men jag är som jag är. Och att "ta" mina uppgifter ifrån mig är i min sjuka hjärna samma sak som att säga att jag gjort fel, att det jag gjort inte duger, eller att jag inte duger. I don't need this right now. Jag kanske borde skita i allt istället? Överlämna alla eventuella uppgifter åt någon annan, så att jag slipper hamna i den sitsen?

Yeah yeah, dramaqueen. Må så vara. Jag skriver för att avreagera mig, så att jag slipper ställa till med onödiga diskussioner och problem på grund av min defekta lilla hjärna.

Nu ska iaf jag och mina tankar krypa till kojs, får väl se hur många timmars sömn det blir inatt. Ser iaf fram emot morgondagen, då ska jag och Joanna göra sällskap till los Pinnos och ta en liten "lektion" på THF. Ska bli riktigt riktigt intressant måste jag säga =)

Godnatt mina koalabjörnar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0