När man inte kan prata så kan man shoppa!

Var på vårdcentralen tidigare idag och har väl mer eller mindre fått prat-förbud. Fick ny hostmedicin med, så nu ska här kombineras. Återstår väl att så hur nerknarkad man blir av dubbel dos hostmedicin? :P Vem vet, nu kanske man även kan få sova?

Nåja. Idag har jag handlat. Man behöver inte prata för att handla, har jag kommit fram till. Man går fram till kassörskan, mimar ett "Hej" och ger ett leende, betalar för sina prylar, på sin höjd kan man trycka fram ett hejdå (jag tycker det hör till att vara artig) och sedan bege sig därifrån.

Denna procedur gjorde jag i tre olika affärer.

1. Apoteket. Ny hostmedicin. Wish me luck

2. Åhléns. Ny plånbok! Det var ju på tiden. Jag är egentligen alldeles för snål för att köpa en plånbok, och speciellt denna som jag suktat efter bra länge... Jag har lixom känt att det inte finns en chans i världen att jag lägger 379 kronor på en plånbok. Menne... När man har presentkort på 300 kronor så känns det inte hela världen att betala 79 kronor för en plånbok...! (Klicka på bilden för att se den större)

3. Hööks. Dags att skaffa ett reflextäcke kände jag lite spontant. Det blir ju trots allt en hel del ridande längs vägen, och ju längre in på hösten man kommer desto mörkare blir det på kvällarna. Ju mer man syns desto bättre är det ju. Så, jag inhandlade täcket nedan för fina 349 kronor, vilket innebär att jag fortfarande har 151 kronor kvar att spendera på mitt presentkort från brudarna.
Awesome!

Reflexridtäcke. Bild tagen från hööks.se


En sista sak innan jag avslutar bara. Den här dagen har innehållit väldigt många, väldigt trevliga människor. Läkaren på vårdcentralen var mkt bra, personen på apoteket var väldigt vänlig och tillmötesgående, kassörskan på Åhléns fick mig att känna som att jag hade gjort världens bästa köp (säljare ut i fingerspetsarna, men what do I care? Jag älskar min nya plånbok!) och personalen på Hööks är alltid lika trevliga. Det är så man behåller sina kunder, och håller dem nöjda!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0