Ät skit och dö, Spotify!

Jag tycker att jag var ganska sen med att skaffa Spotify, men fick trots det ta del av Spotify Free, och inte Spotify Open. Det har funkat riktigt bra, och jag har varit mer än nöjd med tjänsten. Jag har därför inte heller känt något som helst behov av att uppgradera till Premium, och således betala dryga 100 spänn per månad. Nu finns ju visserligen mellanläget Unlimited med, men inte heller det har jag känt ett behov av.

Nu har Spotify sjunkit så långt de kan, i mina ögon. Ja, jag fattar att allt inte kan vara gratis här i världen, men va fan. Snacka om extrem försämring. För mig, och de som har samma kontovariant som jag, åtminstone. (Mmm, allt är relativt, förstås..)

Förr: Obegränsat med musik
Nu: 10 timmar musik per månad.
Va fan! Det är ju knappt 3 dygns lyssnande det...

Förr: Lyssna på vad du vill, hur många gånger du vill
Nu: Lyssna på varje låt fem gånger.
VAD I HELVETE?! Fem gånger? Per låt? Varför ska Spotify bestämma hur många gånger jag får lyssna på den musik som jag valt? Idioti så det bara skriker om det. Det framgår dock inte heller om det är fem gånger per dag, vecka, månad, år eller någonsin. Nu lär det ju vara per månad, men ändå. Fem gånger är ju fan ingenting. Det framgår inte heller om den här fem-låts-gränsen även gäller Unlimited, men jag antar att det inte gör det. Jag hoppas att det inte gör det.


Nej, jag stör mig otroligt mycket på den här försämringen. Jag har ingen lust att betala för Spotify när jag haft en fullt fungerande, stabil och bra gratistjänst. Eller har förresten, nu har jag ju inte det längre... FAN.

Spontan fråga: Hur många tror ni kommer återgå till olagligt nerladdad musik nu när Spotify gör sin förändring? Inte jag förstås, jag gör inte sånt...



Okej, jag KANSKE skulle kunna tänka mig att betala för Unlimited. Det minst hemska av två onda ting, typ. Men nu är det ändå inte aktuellt, jag har viktigare saker att lägga mina pengar på... Faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie

Spotify Premium <3 men på en annan sida så är ju det det enda alternativet om man vill ha spotify i mobilen så...

2011-04-15 @ 10:29:59
Postat av: Erika

Jo det kan jag ju förstå, men jag har ju ingen användning för det, så premium känns helt onödigt.. =/

2011-04-15 @ 12:57:14
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0