Zick-zack mellan hundbajset

Jag tror jag har bloggat om det här förut. För ett eller annat år sedan, för det är ett återkommande "problem".

Det blidde en kvällspromand för min del. 45 friska minuter, i lugnt tempo visserligen, men jag är nöjd ändå. Vet inte om det gjorde varken till eller från för skavsår och träningsvärk dock. Fast nu var det ju inte det som var inläggets poäng.

Vid granngatan här nedanför (som även var med i Uppdrag granskning tidigare i vår, haha) finns det en trottoar (stavas det verkligen så?? Jag säger nog gångväg istället).  På den gångvägen är det helt sinnessjukt mkt hundbajs. "Det som göms i snö" o så antar jag. Men gud så äckligt. Att folk bara låtit sina hundar gå där och tok-skita. Om någon såg mig på håll så trodde de säkert att jag var småpackad och vinglade fram, när sanningen är att det verkligen var så mkt hundbajs på gångvägen att man fick kryssa sig fram för att inte trampa i nån hög. Säkert tort och o-luktigt, men ändå. Äckel-päckel.

Äckel-äckel, äckel-päckel!

Kommentarer
Postat av: Emma

Duktig du är som kom iväg på prommis! =) är ju skönt när man väl är ute!



Hundbajset... not so nice.... :P Det som är än värre tycker jag är de som plockar upp bajset i påsarna, men sen slänger påsen på backen. Varför bemödar man sig ens att plocka upp skiten då för??

2011-04-24 @ 10:06:26
URL: http://emmasform.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0