Flum och onödiga bilder

Jag kan inte sova. Orolig känsla i kroppen, kan inte riktigt slappna av...
Hum hum hum...

Random flum


Skylt utanför Willys i Skönsberg. De har humor!



Fick låna nå putsjox av Andreas som ska göra det svarta svartare. Verkar ju funka! Fast det mattades av rätt rejält när det torkade in. Så jag ska nog ta en vända till idag. Tror jag. Om vädret tillåter vill säga.



Man kan ju bli sinnessjuk för mindre... (Klicka på bilden)



Hahahahaha!



Framförallt.... Jag saknar jobbet/jobben inom ridsporten, eller som ungdomsledare överhuvudtaget. Det var nånting som jag faktiskt kände att jag var bra på, och där jag tillfärde nånting. Jag var inte bara en i mängden, utan jag var instruktör, ledare, "fröken", någon som hade koll.

Lapparna på bilden är från ULK:en (Ungdomsledarkurs). Hur några av de andra deltagarna uppfattade mig. Jag var fan i mitt esse då, jag har aldrig känt att jag var mer på rätt plats än då. Jag hade åsikter, tankar, idéer och det bästa av allt: jag kunde ventilera dem med andra! Jag satt inte bara tyst på mitt lilla hörn av världen och behöll tankarna för mig själv.

Ellens lapp. "Kompentent".

Den lappen, helt ensam, sporrar mig mer till att söka mig tillbaka till ridsporten än någonting annat. För jag är fan det. Kompetent. Jag kan.

Jaja. Kanske ska läsa lite ur den här fantastiskt upphetsande boken (den som inte förstår sarkasmen kan lämna bloggen omedelbums) så kanske man kan sova lite.

Ja alltså, den har faktiskt sina intressanta delar. Ganska mkt är ganska intressant, faktiskt. Fast jag är inte riktigt på humör just nu. Nu vill jag att oroskänslan ska försvinna så jag kan få lite sömn i kroppen. Thank you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0