Ordning och reda...

...morotskaka på bänken. Rimmar dåligt, men det är inte löning på fredag, och mamma har sagt att man inte får ljuga.

Känner mig nöjd med dagen iaf, även om jag inte gjort allt för mkt vettigt. Tvättat lite, diskat (alltid bra att diska innan man ska använda köket, hahaha), handlat och sist men inte minst genomfört storbak. Nåja, tillräckligt stort bak iaf, men inte klar än. Idag blev det kanelbullar med assistans av mor, och parallellt med det så tillverkades en morotskaka. Jag har ingen aning om nåt av det blev bra dock, jag har inte smakat. Ska strax gå och packa bullarna i påsar och frysa in, däremot är det något oklart hur jag ska packa morotskakan. Får väl se om jag kommer på nåt smart. Det ser ju gott ut åtminstone, alltid lurar det nån... ;P

 

Nu ikväll så tittade Andreas förbi en sväng på sin väg norrut. Alltid lika uppskattat. Fina vän ♥ Sen blev ju inte kvällen sämre av det där sms-et som jag fick tidigare ikväll heller.. Tycker om...! ♥ Och saknar med..

Så, en bra dag helt enkelt. Imorn ska jag ge mig på ytterligare lite städning, och städa undan resten efter baket som jag inte orkar göra nu. Sen kanske jag bakar lite mer. Kanske, får se hur inspirationen och orken ser ut. Fick recept av Emmo på kakor som hon bjudit på när hon fyllde år, tok-goda. Den tanken slog mig tack vare den andra Emma'ns tips om chocolate chip cookies, så tackar :) Sen ska jag göra drömmar med. Enkelt och bra. Och chokladmuffins. Det kommer inte finnas nån plats kvar i min frys när detta är över. Plockar ju bara fram det när har besök ju.

Aja. Trött nu. Packa bakat och sen försöka sova, hoppas det går bättre än igår, då kan vi snacka katastrof... Jag vill soooooovaaaaaa! (Helst med dig, men jag är inte kinkig, skulle jag bara få sova så vore jag en happy camper).

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Mor

Ser mumsigt ut! Perfekt gräddning ;)

2011-08-10 @ 07:12:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0