Utebliven bloggdag

Man kan säga att jag har haft annat för mig idag. Men jag tror vi lämnar det så! Dumma mage...

Igår var en fin dag iaf. Åkte upp till Sollefteå och träffade ♥ en snabbis. Jag visste ju redan när jag åkte att det inte skulle bli så mkt umgänge, men jag hade lite abstinensbesvär så det fick bli så ändå. Trevligt det som var iaf, och jag fick hjälp att skruva lite i bilen innan jag åkte. Dock inte direkt till någon nytta, eftersom den var lika "trasig" igen när jag kom till Långsele.

Väl tillbaka i hemstaden så sammanstrålade jag med Emma och Therese nere på Ågläntan för att inta lite mat. Så mkt mat blev det dock inte när vi kände oss lite besvika av menyn, så det blev mackor istället. Mättande, tyckte iaf jag, men kanske inte så att man känner "Åh, hit ska vi gå och äta fler gånger!". Denna där ringde medans vi satt och åt, och Emma o Therese skrattade åt mig. "Erika, du är så rolig! Du ser så lycklig ut!". Well, det är svårt att låta bli... :)

Efter maten blev det bio. Vi kollade på Bad Teacher. Ni som följt min FB-logg har redan sett mig kalla den Bad movie. Herregud, jag blev riktigt besviken. Halvskrattade kanske 2-3 gånger under hela filmen, annars satt jag mest och småstörde mig och undrade vad poängen skulle vara. Länge sedan en film på 1,5 timme kändes såååååå lång. Okej, den funkade dugligt som tidsfördriv, men hade det inte varit för det trevliga sällskapet så hade det känts som ett totalt bortkastat biobesök. Faktiskt.

Just nu... Just nu känner jag mig sällskapssjuk. Trött, men sällskapssjuk. Nån att krama på under nattens mörka timmar hade ju inte suttit fel på en fläck, men det får man väl fortsätta drömma om. Och drömmer, det gör jag en hel del...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0