Ett dygn senare

Nu är jag hemma igen efter ett härligt dygn ute i obygden med denna där mysiga... Hmm ja jag ska väl inte säga så mkt kanske :) Har haft det enormt bra iaf, och igår blev jag bjuden på SÅÅÅÅ enormt god mat. Det var älgstek och potatisgratäng, jag hade lätt kunnat äta ihjäl mig, så sjukt gott alltså.  Sen blev det mer Band of Brothers och kvällspromenaden med Lillebror innan man stupade i säng. Sov riktigt gott dessutom, vaknade inte speciellt många gånger alls vad jag kommer ihåg, bara där på morgonkvisten.

Åhh, don't you just love mina dygsåterberättelser? Måste ju vara hemskt ointressant. Men ni får leva med det eftersom det här i princip är min dagbok.

Hur som helst så har det snöat inatt/i förmiddags. Myyys! Lillebror hoppade ner i diket där det var som mest snö och bökade omkring som galen! Han är söt den där lilla muppen. Det var dock rätt skönt att få komma in efter promenaden och mysa ner sig i soffan... Gillaaaa!

Här hade han dock hittat en del av vägen där det var lite mindre snö, men har man korta ben så är det djupt nog.. ;)

Nu sitter jag och kollar på "Glee the concert", det är väl ungefär en halvtimme kvar av det. Efter det blir det kvällsprommis i snön med brorsan (som just nu ligger på rygg och snarkar i sin soffa) och sen.. ptja.. sova tidigt antar jag. Eller kolla på nån film. Hade ju inte haft nåt emot lite sällskap förstås men man kan ju inte få allt har jag hört. Och apropå att inte få allt så förlorade jag i Monopol idag med. Taskigt alltså. Jag skyller på brorsan, han var uppenbarligen inte lika motiverad att vinna som jag var... ;P Fast det var roligt att spela ändå :)

Och apropå något annat så har jag fått in musikfilerna från igår till datorn. De finns på soundcloud redan, men jag ska lägga in dem här på bloggen antingen idag eller imorn med. Jag är riktigt nöjd faktiskt, jag tycker nog att det lät lika bra (?) som det kändes... Whii! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0