Trött men nöjd

För det första kan jag glatt konstatera att katterna är mer rädda för dammsugaren än för hund, det måste väl vara ett gott tecken?

Och just apropå dammsugaren, nu har jag dansat dammsugartango och jag tog mig även friheten till en lättare version av skurmoppsvals. Och ja, jag gjorde det EFTER promenaden med Lillebror, så nu kanske det håller sig fint i ett par timmar iaf... ;P Även diskmaskinen håller på att arbeta, så just nu är det väl egentligen bara jag själv som skulle behöva en genomgång. Men jag är helt seriöst alldeles för trött. Jag får göra det sen, mina fötter har nämligen begärt tillfälligt besöksförbud vad gäller dess kontakt med Mr Golv. Så det är väl helt enkelt bäst att lyda.

Nån som har nåt bra filmtips, apropå nåt annat? Jag vill antingen ha nåt väldigt lättsamt, a'la romantisk komedi (a girl can dream, right?) eller nåt riktigt riktigt gripande, typ "The stoning of Soraya M" eller nåt annat biografi-aktigt. Men som sagt, antingen nåt man kan halvsova sig igenom ELLER nåt som gör att man vaknar till rejält.

Hit me!

Kommentarer
Postat av: Chris

Filmtips :-) rekommenderar filmen " You Got Mail " med Tom Hanks och Meg Ryan ...trevlig film man kan slökolla på och som är lite skoj för den mejlintresserade :-)

2011-12-03 @ 16:01:04
Postat av: Emma

sett bridesmaids? :P

2011-12-03 @ 17:03:06
URL: http://emmasform.wordpress.com
Postat av: Emelie Larsson

Bad teacher är rätt så skoj, inte alltför koncentrationskrävande :D Sen har du ju Hur många lingon finns det i världen, Arthur (inte så krävande heller). Gillar du tecknat kan jag rekommendera Dumma mej, Pooh's heffalump movie, Upp, Rio, Trassel och säkert en massa fler som jag inte kommer på just nu.. ;P Seriösa filmer är jag inte så bra på..

2011-12-03 @ 17:22:30
Postat av: Joanna

Something borrowed är väl en typisk tjejfilm iaf, likom " en dag"

2011-12-03 @ 17:25:28
Postat av: Erika

Chris: You got mail var det längesedan jag såg... Den kan man ju kanske sova sig igenom.. Haha :)

Emma: Nej den har jag inte sett! Danke!

Emelie: Bad teacher var ju såååå himla dålig! Haha jag tyckte inte alls om den. Men annars var det många bra tips, lingon-filmen har jag fått tips om innan men har inte fått tummen ur att se den än. Tecknat gillar jag ju så det var många bra förslag där :P

Joanna: Gött, jag gillar tjejfilmer. Får kolla upp dem!



Tack för tipsen, keep 'em coming om ni kommer på nåt mer :)

2011-12-03 @ 17:59:02
URL: http://aliva.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0