Jag hatar min dator

Ja, min bärbara dator då alltså. Min stationära är min ögonsten, haha. Nej, skämt åsido. Men jag har väl suttit här i omkring en kvart bara för att kunna logga in på blogg.se och börja skriva detta inlägg. Och jag tror inte att det hänger på internet, eftersom det tar lika lång tid att öppna ett nytt internetfönster som det gör att öppna en filmapp på datorn. Även om den är tom. Jag skulle verkligen vilja formatera den, men hur går det till utan en recovery-skiva? Jag är ju en total nolla på sånt. Annars: Är det nån som har en recovery-skiva (eller vad tusan som nu behövs) att låna ut, med typ winxp som passar en 5 år gammal fujitsu siemens? Eller har nåt annat klockrent tips på vad som kan lösa mitt segdragna problem?

För övrigt är jag trött. Så SINNESSJUKT trött. Jag överväger seriöst att gå och lägga mig redan nu. I shit you not! Nattmänniskan Erika vill gå och lägga sig kl 19. Det är ju så galet så man skulle kunna tro att det var ett inslag från "En ding-ding värld" eller åt sånt. Det känns lite tråkigt dock, Maria ska ha fika-teori med sin ons21-grupp (inte 21 ons... HAHA. Oj sorry, snuskhumor), och det hade ju varit trevligt att slinka med på ett hörn. Fast frågan är ju hur trevlig man är om man somnar. Jag börjar dessutom få huvudvärk.

Nej, jag ska ta en snabb tur ut i det sociala livet, sen ska jag vända tillbaka till min lilla vrå av världen och sova. Och för en gångs skull är jag  helt övertygad om att jag kommer få sova! OH HAPPY DAY!

Kommentarer
Postat av: Eva Jonsson

Kanske jag kan hjälpa dig med datorn. Har haft Fujitsu tidigare. kanske ses i helgen för datorproblemlösning? Hör av dig om du vill att jag ska försöka!/eva

2011-02-16 @ 20:52:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0