Jag skulle ju inte gråta...!

Det har blivit lite film nu på sistone. Bra film, skitbra film, och mindre bra film.

Skitbra film:
Tangled! Så jäääkla bra film! Länge sedan jag blev så pass positivt överraskad av en Disney-film! Alltså, jag tycker ju nästan alltid att de är bra, så jag brukar ju oftast bli nöjd. Men hittills är det väl framförallt Kejsarens nya stil och denna, Tangled, som varit riktiga höjdare som överraskat mig. Och precis som alla andra som sett Tangled, så får jag ju säga att hästen är awesome ;) Nejdå, men den rekommenderas verkligen!

Bra film:
(på gränsen till skitbra)
Remember me. Och det är den här filmen som anknyter till rubriken. Jag har hört folk prata om den här filmen, om hur bra och gripande den är... Och det var väl det som tog ner den från skitbra till bra. Jag trodde lixom det skulle hända mer. Så nånstans där på mitten så "insåg" jag att jag kommer inte gråta till den här filmen (jag är en sån som gråter till det mesta). Det fick jag ju äta upp. Jag grät och var totalt "gripen" under sista delen av filmen. Det kom helt oväntat, jag hade ALDRIG kunnat gissa mig till det slutet. Så ja, jag kan utan tvekan rekommendera även denna film! Riktgt bra.

Mindra bra film:
Dear John. Okej, den var väl helt okej. Men har sett den rekommenderad av folk som verkligen hyllat den till skyarna, så jag hade väl alldeles för höga förhoppningar. Så visst, den VAR bra. Bara inte fantastisk.

Jaja, nu är det dags att försöka sova lite. Mitt öra känns helt fucked up, det känns som hela hörselgången är svullen. Det är inte skönt. Jag har väl kliat sönder nåt, skulle inte förvåna mig. Skit oxå. Kanske får ta en sväng förbi vårdcentralen nån dag framöver. Går ju inte att ha det såhär. Frågan är ju bara vilken av dem jag ska gå till...Nåja, det visar sig. Godnatt nu!

Kommentarer
Postat av: Emmas Form - Träning & Kost

Jag såg Remember Me på bussen ner till sundsvall senast... Hade aldrig hört om den filmen så jag fattade inte alls vad den handlade om. Och jag anade heller aldrig slutet ens för en sekund! Grin grin!!!

2011-02-10 @ 15:21:06
URL: http://emmasform.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0