Spridda skurar om ingenting

Det gör ONT i mitt öra! Skitirriterande. Känns fortfarande som om hörselgången är svullen. Och att den har fått tinnitus. Tur att jag åtmoinstone har ett fungerande öra.

VARFÖR dricker jag det där jäkla rävgiftet PowerKing?? Kinderna verkligen drar ihop sig av smaken, som om de imploderar, eller nåt sånt. Jag är en idiot.

Bilen! Bilen är hemma igen. Det verkar som de ÄNTLIGEN har hittat felet, det är nån elektrisk pryl som heter Lamdasond (vem kom på att döpa den till det??) som tydligen gör .... jag minns inte vad den gör. Men det var nåt viktigt med bränslet. Och tydligen kunde det förklara varför bilen betett sig som en hormonstinn tonåring. De hade fått tag på en sån grej på skroten, så den ska "bara" (?) monteras ur den nuvarande bilen och sen sättas in i min, och sen är det upp till bevis. Håll tummen!

Det är skitäckligt med bruna bananer. Brunprickiga bananer är gränsfall, men det smakar mestadels äckel de med.

Ser verkligen fram emot att få testa ett par timmar (?) som tillfällig hundägare. Sjukt pirrig, Ann-Sofie är en pärla som vågar anförtro mig med hennes ögonsten :) (Did I get it right? Svårt med stora ord ibland).

Kollegan mittemot frågade varför jag hade ett sånt stor leende i hela ansiktet. Jag svarade att jag hade fått världens mest underbara SMS... Ett sånt där sms som gör att man blir varm i hela kroppen. Du är världens bästa... <3

Nu ska jag göra mig klar och gå på stormöte. Sen är det lunch. Sen är det möte med Previa. SEN ska jag in på telefon igen. Tror kvällen kommer gå fort, awesome!

Kommentarer
Postat av: Kamilla

Ah. Been there, done that. Fast det heter lambdasond. ;) http://sv.wikipedia.org/wiki/Lambdasond

2011-02-12 @ 09:55:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0