Får jag leka med din drake?

Idag har jag varit på stan. Gick omkring och surrade med moster Lena och Evelin medans Emma var hos frisören. Ja alltså, Evelin hade inte så mkt vettigt att säga, hon ger mest ifrån sig tolkningsbara läten. Det enda som inte var tolkningsbart var väl brakskiten som hon la av inne på Hemtex, det var rätt lätt att tolka vad som skedde då. Även för mig!

När Emma var klar med klippningen så gick vi omkring lite på stan alla fyra (ja, återigen, Evelin gick ju inte så mkt utan krävde mest att bli runtskjutsad i vagnen eller buren, high-maintenence eller??), och sedan gick vi in på Donken och intog lite mat.

Vi skildes åt efter det, och eftersom det hade slutat regna så gick jag en vända genom stan, på drak-jakt! Jag har ju sagt länge att jag ska fota stans drakar, men jag har inte fått tummen ur. Det fick jag väl inte till 100% idag heller, men det blev en hel del drakar som fastnade på bild! Good stuff. Annars... Ja det är väl inte så mkt mer att säga om stadspromenaden.

Hem kom jag ju, men jag var galet trött. Satt och häckade framför datorn en stund, surrade med Emma S på MSN ett tag, men sen vart tröttheten liiite för avancerad, så jag la mig i sängen och halvsov och kollade på tv. Pratade med J en sväng, ett väldigt... intressant, och trevligt samtal... :) Så efter det var jag tvungen att ringa till tidigare nämna Emma och ventilera lite... höhö. Det går ju typ hundra år mellan gångerna som vi pratar med varandra genom att använda telefon och röst (istället för sms, msn eller nåt annat tekniskt mirakel) så det var väldigt trevligt.

Imorn ska jag förresten vara hundvakt igen. Ska bli kuuuul att träffa fina Chantos och Shawna igen, och sen är det alltid roligt att surra bort lite tid med Eva med =) Greeeejt!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hehe ja vi får väl försöka ringa lite mera. Är usel på att ringa till folk!!

2011-07-19 @ 09:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0